Konyaspor CEO’su Göksu Transferdeki Gelişmeleri Değerlendirdi

Konyaspor CEO’su Göksu Transferdeki Gelişmeleri Değerlendirdi
Konyaspor CEO’su Mustafa Göksu, transferle ilgili son durumu paylaştı.

Konyaspor CEO’su Mustafa Göksu, transferle ilgili son durumu paylaştı.

Göksu, Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda transfer sürecini değerlendirerek, Amir Hadziahmetovic ve Endri Çekiçi'nin gitmesi durumunda alternatiflerinin olduğunu söyledi. Göksu, “Amir çok genç yaştan beri Konyaspor’umuzda olan, bu şehrin değerlerini bilen, zaman zaman protesto edilmiş, zaman zaman ayakta alkışlanmış, bizim çok önemli bir futbolcumuz. Konyaspor'un önemli bir değeri. Amir ile ilgili teklifler her zaman var. Bahsedilen tekliflerdeki rakamlar çok doğru değil. Beşiktaş'ın resmi teklifi doğru, oradaki görüşmeler sürüyor. İlk teklifteki rakamların olamayacağını biz kendilerine ilettik. Beşiktaş’ın teklifini kabul etmedik. İngiltere'den başka bir tatmin edici teklif var. Championchip'ten ama rakamlar bizim istediğimiz rakamlara yakın. Orada da o teklifi kabul edemeyeceğimizi dile getirdik” diye konuştu.

Amir’den ayrılmak istemediklerini dile getiren Göksu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Amir'in gitmesini istemiyoruz. Ancak kulübün menfaatlerini de düşünmemiz gerekiyor. Mutlaka futbolcuların da hedefleri var ve o hedefler doğrultusunda bazen onlarda gelip; ‘şuraya gitsem daha iyi olur' diyor, en azından menajeriyle konuşuyordur, iş dünyasında konuşuyordur. Amir'i üzmeyen, Konyaspor'un menfaatlerini son kuruşuna kadar koruyabilecek bir rakamda anca bir evet kararı çıkabilir. Onun dışında Amir Hadziahmetovic, Konyaspor'un futbolcusudur ve forma giymeye devam ediyor.”

Endri Çekiçi'ye de teklif olduğuna işaret eden Konyaspor CEO’su Mustafa Göksu, “Görüşmeler devam ediyor. Sehic ve Bytyqi'nin kalmasını istiyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor. Şartlarda anlaşırsak bizimle kalacaklar" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.