Konyaspor Deplasman Puanlarıyla İkinciliği Paylaştı!

Konyaspor Deplasman Puanlarıyla İkinciliği Paylaştı!
19 takımın yer aldığı ve 14. hafta maçlarının ardından Dünya Kupası arası verilen Süper Lig’de, dış saha maçlarından 19 puan getiren Galatasaray birinci olurken, Konyaspor ise 13 puanla Adana Demirspor ile birlikte ikinciliği paylaşıyor.

Süper Lig’de mücadele eden Konyaspor, 14 hafta sonunda deplasmanda Adana Demirspor ile birlikte en çok puan toplayan ikinci takım oldu. 14. hafta maçında son haftaların formda takımı Kayserispor’a konuk olan ve sahadan 2-1’lik skorla galip ayrılan yeşil-beyazlılar, deplasmanda en çok alan ikinci takım oldu. 19 takımın yer aldığı Süper Lig’de, dış saha maçlarından 19 puan getiren Galatasaray ilk sırada bulunurken, Konyaspor ise 13 puanla Adana Demirspor ile birlikte ikinci basamağı paylaştı.

Anadolu Kartalı, deplasmanda oynadığı 8 maçta; 3 galibiyet alırken, 4 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti. Temsilcimiz bu karşımalarda 7 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde de 5 gol gördü. Konyaspor, rakip sahada söz konusu 8 maçlık süreçte İstanbulspor’u 4 golle geçerken, Giresunspor’u da tek golle devirdi.

Ankaragücü ile golsüz berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz, Antalyaspor ve Adana Demirspor ile de 1-1 berabere kaldı.

Anadolu Kartalı, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldıktan sonra son olarak Kayserispor’u 2 golle geçmeyi başardı. Yeşil-beyazlı ekip, tek yenilgisini ise 7. haftada Galatasaray karşısında 2-1’lik skorla aldı. Temsilcimiz iç sahada çıktığı 6 maçta ise 11 puan topladı.

Konyaspor ayrıca, üst üstte 10 sezondur mücadele ettiği Süper Lig’de, 14. haftalar itibariyle en fazla puan topladığı ikinci sezonunu yaşıyor.

Anadolu Kartalı, söz konusu 14. haftalar itibariyle en fazla puanı geçen sezon toplarken (26), bu sezon ise 24 puan toplama başarısı gösterdi.

Anadolu Kartalı, 2022-2023 sezonunda şu ana kadar 14 maçta; 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi ile 24 puan topladı ve Süper Lig kariyerinin en yüksek ikinci puanını toplamayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.