Konyaspor Depremzedeler İçin Yardım Maçına Çıkıyor

Konyaspor Depremzedeler İçin Yardım Maçına Çıkıyor
Konyaspor, depremzedelere yardım amaçlı TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor ile Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda dostluk maçında karşılaşacak. Yarın seyircisiz oynanacak karşılaşmanın bilet gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak

Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, deprem bölgesine yaptığı yardımlara devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilci, ülkemizi yasa boğan deprem felaketinde zarar gören vatandaşlara destekte bulunmak amacıyla yarın yardım maçına çıkacak. Anadolu Kartalı, saat 15.00’de TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor ile Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda dostluk maçında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmadan elde edilecek bilet gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak. Mücadelenin bilet satışları maç saatine kadar 50 TL’den devam edecek.

Yeşil-beyazlı kulübün resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin ilk gününden itibaren bölgede depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. İhtiyaç duyulduğu her an vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda arabam.com Konyaspor’umuz, TFF 2.Lig takımlarından Afyonspor ile dostluk maçında karşı karşıya gelecek. 21 Şubat Salı günü saat 15.00’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak müsabakada elde edilecek bilet geliri, deprem bölgesine bağışlanacaktır”.

Öte yandan yardım maçının biletlerine protokol ile birlikte taraftarlar da yoğun ilgi göstererek önemli destek verdi.

Taraftarlara sanal bilet alınması istenilen paylaşımda, şu ifadelere yer verildi, "Her zaman olduğu gibi #BirizBeraberiz! Dostluk maçımızın bilet geliri, deprem bölgesine bağışlanacaktır. Sen de sanal biletini al, yarınlarımıza nefes ol..."

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Konyaspor olarak tüm gelirini depremzedelere bağışlayacağımız sanal bilet kampanyamıza 1000 bilet alarak katılıyorum. #BirizBeraberiz ve tüm zorlukları birlikte aşacağız. Sanal bilet kampanyamıza teknik direktörümüz Aleksandar Stojanovic 1000 bilet ile katıldı. Kısa zamanda çok sayıda sanal bilet sattık ve salı gününe kadar devam edeceğiz. Renklerden bağımsız hep beraber depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edelim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.