Konyaspor Dostluk Maçını 5-0 Kazandı

Konyaspor Dostluk Maçını 5-0 Kazandı
Konyaspor, gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanacak dostluk maçında 2. Lig takımlarından HES İlaç Afyonspor’u 5-0 mağlup etti.

Konyaspor, gelirinin tamamı depremzedelere bağışlanacak dostluk maçında 2. Lig takımlarından HES İlaç Afyonspor’u 5-0 mağlup etti.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda seyircisiz oynanan karşılaşmaya Konya temsilcisi, depremden etkilenen şehirlerin plaka kodu ve ‘ Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız’ yazılı tişörtlerle ısınmaya çıktı.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic mücadeleye; Erhan Erentürk, Guilherme, Calvo, Adil, Ahmet Oğuz, Soner, Bouchalakis, Endri, Kondrad, Alejandro Pozuelo ve Mahir Emreli ilk 11’i ile başladı.

Karşılaşmaya etkili başlayan Konyaspor, maçın 14. dakikasında kullanılan köşe vuruşunda Adil Demirbağ’ın kafa golüyle 1-0 geçti. 40.dakikada Kondrad’ın yerden sert şutu ağlarla buluştu ve durum 2-0 oldu. Karşılaşmanın ilk yarısı bu sonuçla tamamlandı.

Konyaspor ikinci yarıya ise; Mehmet Erdoğan, Yasir Subaşı, Kahraman  , Uğurcan Yazğılı, Cebrail Karayel, Bruno Paz, Oğulcan Ülgün, Marlos Moreno , Mehmet Ali, Robert Muric ve Mame Diouf ile çıktı.

Etkili oyununu ikinci yarı da sürdüren Konyaspor, 56.dakikada Muriç’in sert şutunu tamamlayan Mame Diouf’un golüyle durumu 3-0 yaptı. 58.dakikada ise Muriç’in açtığı ortaya şık bir kafa vuruşu yapan Mame Diouf takımımızın 4. kendisinin ise 2.golünü attı. 85. dakikada ise Robert Muriç’in yerden plase vuruşu ile durum 5-0’a geldi.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Konyaspor sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Öte yandan Konyaspor, yarın (22 Şubat Çarşamba) yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam edecek.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.