Konyaspor Erzurum Kampını Yarın Yapacağı Özel Maçla Tamamlayacak!
Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum’da devam eden Konyaspor, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile 9. günü geride bıraktı. Yeşil-beyazlılar, Erzurum kampını yarın yapacağı antrenman ve oynayacağı özel maç ile tamamlayacak.
2025-2026 Sezonu hazırlıklarına Erzurum’da devam eden Konyaspor, akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile 9. günü geride bıraktı.
Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve pas çalışması ile başladı.
Taktik çalışma ile devam eden antrenman, gol çalışması ile sona erdi.
Yeşil-beyazlılar, Erzurum kampının hazırlıklarını yarın (17 Temmuz Perşembe günü) saat 10.00’da yapacağı antrenman ve saat 17.00’da Ç. Rizespor ile oynayacağı özel maç ile tamamlayacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.