Konyaspor Geri Sayımda: Kupa Sınavı Sonrası Yoğun Maç Trafiği!

Konyaspor Geri Sayımda: Kupa Sınavı Sonrası Yoğun Maç Trafiği!
Konyaspor’da Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde sahasında oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Anadolu Kartalı, kupa sınavıyla birlikte yoğun bir maç trafiğinin içine girecek.

Konyaspor’da Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde sahasında oynayacağı Bodrumspor maçının hazırlıkları devam ediyor. Anadolu Kartalı, kupa sınavıyla birlikte yoğun bir maç trafiğinin içine girecek.

KONYASPOR’da kupa mesaisi devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında iç sahada Spor Toto 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Bodrumspor ile karşılaşacak olan Konyaspor, Antalya kampı sonrasında yaptığı 2 günlük iznin ardından önceki gün kupa mesaisine başladı. Kayacık Tesisleri’nde saat 17.30’da toplanan yeşil-beyazlı futbolcular, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanda tedavisi süren Endri Çekiçi yer almazken, Mame Diouf ise takımdan ayrı çalıştı. Anadolu Kartalı dünü de tek idmanla değerlendirirken, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.

Konyaspor, Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma ile başladı. Taktik çalışması ile devam eden antrenman, rondo oyun ile sona erdi.

Yarın saat 12.00'de yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek yeşil-beyazlılar, çarşamba günkü çalışmayla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek.

KONYASPOR, Türkiye Kupası maçıyla birlikte ise yoğun bir maç trafiğinin içine girecek. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada göre, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu müsabakaları 20 Aralık Salı günü başlayacak. 14 Aralık Çarşamba günü Belek kampını tamamlayan Konyaspor, Süper Lig öncesi ilk sınavını kupada verecek. Yeşil-beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu’nda 22 Aralık Perşembe günü TFF 1. Lig ekibi Bodrumspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu maçın 3 gün sonrasında ise lig sınavına çıkacak. Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 15. hafta maçında Alanyaspor ile iç sahada karşı karşıya gelecek.

ZORLU mücadele 25 Aralık Pazar günü saat 16.00’da başlayacak. 16. haftayı fikstür gereği maç yapmadan geçirecek olan arabam.com Konyaspor, Süper Lig’in 17. haftasında 4 Ocak 2023 Çarşamba günü saat 20.00’da Sivasspor’u ağırlayacak. Konyaspor 18. haftada ise 8 Ocak 2023 Pazar günü deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geçek. Mücadele saat 13.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ilk olarak Bodrumspor’u mağlup ederek Türkiye Kupası’nda tur atlamak isterken, sonrasında da Süper Lig’de Alanyaspor virajını kayıpsız geçmek ve lige moralli başlamayı hedefliyor.

Öte yandan Bodrumspor, ligde haftayı beraberlikle tamamladı. Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında Samsunspor’u konuk eden Bodrumspor rakibiyle golsüz berabere kaldı ve puanını 29’a çıkardı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.