Konyaspor Giresunspor Maçına Taktik Ağırlıklı Hazırlanıyor

Konyaspor Giresunspor Maçına Taktik Ağırlıklı Hazırlanıyor
Konyaspor, 4 Şubat Cuma günü iç sahada GZT Giresunspor ile oynayacağı 24. hafta maçının hazırlıklarına yapılan antrenmanla devam etti.

Konyaspor, 4 Şubat Cuma günü iç sahada GZT Giresunspor ile oynayacağı 24. hafta maçının hazırlıklarına yapılan antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen idmanda, tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan Sokol Cikalleshi yer almadı.

Salonda yapılan aktivasyon çalışması ile başlayan antrenman, sahada çabukluk hareketleri ile devam etti.

Yeşil-beyazlılar, idmanı taktik çalışmanın ardından oynanan çift kale maç ile tamamladı.

Yeşil-beyazlılarda Antrenman Günlüğü

Geçtiğimiz hafta ortasında toplanarak çalışmalara start veren yeşil-beyazlılar, pazar günü sahada taktik ve salonda kuvvet antrenmanı gerçekleştirirken, önceki günü de tek idmanla değerlendirdi. Anadolu Kartalı çalışmalarını dünkü taktik idmanıyla sürdürürken, bugün de tek antrenman yaptı.  Yeşil-beyazlılar yarınki idmanının ardından kampa girecek ve maç saatini bekleyecek. Anadolu Kartalı’nda sakatlığı bulunan isimler Giresunspor maçına yetiştirilmeye çalışılırken, Altay maçında sakatlanan Adil Demirbağ’ın oynayabilecek duruma geldiği ifade edildi.

Öte yandan Konyaspor’un Boşnak kalecisi İbrahim Sehic, cezası sebebiyle Giresunspor karşısında forma giyemeyecek.

Bu sezon yeşil-beyazlı ekibin Süper Lig’de oynadığı 22 Süper Lig maçında da kaleyi koruyan Sehic, bu sezon ilk kez bir lig maçında takımını yalnız bırakacak. Deneyimli file bekçisinin yokluğunda Giresunspor karşılaşmasında kalede Erten Ersu yer alacak. Konya temsilcisinde Eray Birniçan’ın da sakatlığı sürerken zorlu karşılaşmada forma şansı Erten Ersu’ya geldi. Yedek kulübesinde ise genç file bekçisi Mehmet Erdoğan'ın olması bekleniyor. Geçen sezon başında Fenerbahçe’den kadroya dahil edilen Erten Ersu, Konyaspor forması ile şu ana kadar iki resmi maça çıktı. 27 yaşındaki eldiven, geçen sezon 15 Mayıs’ta sezonun son haftasında deplasmanda oynanan Antalyaspor karşısında kaleyi korumuştu. Ersu, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında oynanan Ümraniyespor karşısında da forma şansı bulmuştu.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.