Konyaspor Hedefe Kilitlendi!

Konyaspor Hedefe Kilitlendi!
Konyaspor dün akşam saatlerinde yaptığı idmanla zorlu Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlılar bugün taktik çalışması gerçekleştirecek. Konya Temsilcisi zorlu karşılaşmayı kazanarak Avrupa hedefinden kopmamayı amaçlıyor.

Konyaspor dün akşam saatlerinde yaptığı idmanla zorlu Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlılar bugün taktik çalışması gerçekleştirecek. Konya Temsilcisi zorlu karşılaşmayı kazanarak Avrupa hedefinden kopmamayı amaçlıyor.

Konyaspor’da zorlu Sivasspor maçının hazırlıkları ara vermeden sürüyor. Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında çarşamba günü sahasında Sivasspor ile karşılaşacak olan arabam.com Konyaspor, programda değişiklik yaparak dün yılbaşı izni yapmadı. Yeşil-beyazlı futbolcular, Kayacık Tesisleri’nde toplanarak, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde yaptığı idmanla zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına devam etti. Anadolu Kartalı bugünü de taktik idmanıyla değerlendirecek. Yeşil-beyazlılar yarınki çalışmayla ile de hazırlıklarını noktalayacak ve maç saatini bekleyecek. Temsilcimizde Endri Çekiçi’nin de takıma dönmesiyle eksik kalmazken, moraller yerinde.

2022 yılının son maçında Alanyaspor ile berabere kalan Konyaspor, düşme hattında yer alan Sivasspor’u mağlup ederek hem 2023 yılına galibiyetle başlamak, hem de Avrupa hedefinden kopmamak istiyor. Ayrıca Konyaspor, Sivasspor mücadelesiyle birlikte yeni yılda yoğun bir maç trafiğinin içine girecek. Süper Lig’in 16. haftasını fikstür gereği maç yapmadan geçiren Anadolu Kartalı, 17. haftada 4 Ocak Çarşamba günü 20.00’da Sivasspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar bu maçtan 4 gün sonra 8 Ocak Pazar günü saat 13.30’da Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Konyaspor, ilk devrenin son maçı olan 19. haftada ise Beşiktaş’ı ağırlayacak. Bu mücadelenin programı ise henüz açıklanmadı.

Öte yandan geçtiğimiz sezon iç sahada 7 hafta sonunda 17 puan toplayan ve performansıyla zirvede yer alan Konyaspor, bu sezon ise beklentinin uzağında kaldı. Yeşil-beyazlılar, bu sezon geride kalan 15 haftada iç sahada oynadığı 7 maçta, 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken, Gaziantep FK karşısında ise yenilgiyle tanıştı. Eskişehir’de ev sahibi sıfatıyla oynadığı 3 iç saha maçında 7 puan almayı başaran Anadolu Kartalı, Konya’da oynadığı maçlarda ise hayal kırıklığı yaşattı. Yeşil-beyazlılar, 8. haftadaki Ümraniyespor galibiyetinin ardından Gaziantep Futbol Kulübü’ne 1-0 mağlup olurken, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldı. Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen ara sonrası ligdeki ilk sınavında da Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Konyaspor, iç sahadaki kötü istatistiğine bir yenisini daha ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.