Konyaspor İkinci Provada Yenildi

Konyaspor İkinci Provada Yenildi
Yeni Sezon Hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren ve ilk hazırlık maçında Samsunspor’u 3-2 yenen Konyaspor oynadığı ikinci hazırlık maçında Alanyaspor’a 3-1 mağlup oldu.

Yeni Sezon Hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren ve ilk hazırlık maçında Samsunspor’u 3-2 yenen Konyaspor oynadığı ikinci hazırlık maçında Alanyaspor’a 3-1 mağlup oldu.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan karşılaşmaya Konyaspor, Deniz Ertaş, Cebrail Karayel, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Yasir Subaşı, Oğulcan Ülgün, Bruno Paz, Robert Muric, M. Ali Büyüksayar, Marlos Moreno ve Konrad Michalak ilk 11’iyle başladı.

Karşılıklı ataklarla geçen maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

Konyaspor, maçın 67'inci dakikasında Sokol Cikalleshi'nin penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Konya Temsilcisi, 70, 79 ve 85'inci dakikalarda Alanyaspor'un gollerine engel olamayınca sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Ancak karşılaşmaya damga vuran sonuçtan daha çok rakip Alanyaspor’un anlamsız sertliği oldu.

Hazırlık maçı olmasına karşın Lig maçı hırsı ile sahada sertlik gösteren Alanyaspor’ un bu tavrı da zaman zaman sahada gerginlik oluşturdu. Daha maçın 14. dakikasında sertlik nedeniyle yeşil beyazlı oyuncu Kahraman sakatlanırken maçın bitimine 5 dakika kala Alanyasporlu oyuncu, yeşil beyazlı Ahmet Oğuza sert girdi. Çıkan tartışma arbedeye dönüşünce iki takım oyuncuları ve teknik heyet bir araya gelerek arbedenin büyümesini engelledi.

Tek Golü Sokol Cikalleshi Attı

Zaman zaman gergin geçen maçta Konyaspor, 58'de Yunus Mallı'nın düşürülmesi ile kazandığı penaltıda Sokol Cikalleshi ile 1-0 öne geçti. Alanyaspor, Oğuz Aydın ile iki gol bularak maçta 2-1 öne geçti. Akdeniz ekibi, Efecan Karaca ile bir gol daha bularak maçtan 3-1 galip ayrıldı. Antrenmanlarda çalışma temposunu arttıran Teknik direktör Aleksandar Stanojevic, ikinci hazırlık maçında ilk yarı farklı ikinci yarı farklı bir kadro sahaya sürerek oyuncuların performansını görmüş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.