Konyaspor İstanbul’da Çıkış Arayacak!

Konyaspor İstanbul’da Çıkış Arayacak!
Başakşehir karşısında daha önce İstanbul’dan hiç galibiyet çıkaramayan yeşil-beyazlı temsilci yarınki maçta bunu gerçekleştirerek yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Başakşehir karşısında daha önce İstanbul’dan hiç galibiyet çıkaramayan yeşil-beyazlı temsilci yarınki maçta bunu gerçekleştirerek yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta maçında deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadyumunda oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçta Suat Arslanboğa düdük çalacak. Arslanboğa’nın yardımcılığını Süleyman Özay ve Bilal Gölen yapacak.

Konyaspor’da zorlu maç öncesi sarı kart cezalısı Ahmet Oğuz ile sakatlığı süren Amir forma giyemeyecek. Ahmet Oğuz’un yokluğunda sağ bekte sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Cebrail Karayel’in forma giymesi bekleniyor. Yine omuzunda sakatlığı bulunan Muhammet Demir’in ise oynayıp oymayacağı maç öncesinde yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Konyaspor, hava yoluyla İstanbul’a giderek maç saatini kampta beklemeye başlayacak. Süper Lig’de kötü bir dönem geçiren ve Dünya Kupası arası sonrasında oynadığı son 5 maçta da galibiyet sevinci yaşayamayan Anadolu Kartalı, zirve mücadelesi veren rakibi karşısında bir ilki başarmak için sahaya çıkacak. Başakşehir karşısında daha önce İstanbul’dan hiç galibiyet çıkaramayan yeşil-beyazlı temsilci yarınki maçta bunu gerçekleştirerek yeniden çıkışa geçmek istiyor. Geride kalan 23 maçta Konyaspor rakibini sadece 3 kez mağlup edebildi. 11 kez sahadan mağlubiyetle ayrılan yeşil-beyazlılar, rakibiyle 9 kez de berabere kaldı. Ligin ilk devresinde Konya’da oynanan maç 0-0 sona ermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.