Konyaspor İstanbul’da Galibiyet Peşinde

Konyaspor İstanbul’da Galibiyet Peşinde
Konyaspor, İstanbul deplasmanında galibiyet arayacak ve ligin 27. hafta mücadelesinde yarın Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Anadolu Kartalı, rakibini mağlup ederek yönünü üst sıralara çevirmeyi hedefliyor.

Konyaspor, ligin 27. hafta mücadelesinde yarın (2 Nisan pazar günü) son sıradaki Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Anadolu Kartalı, rakibini mağlup ederek yönünü üst sıralara çevirmeyi hedefliyor

Konyaspor,  İstanbul deplasmanında galibiyet arayacak. Spor Toto Süper Lig’de milli aranın ardından 27. hafta heyecanı başladı. Konyaspor ise pazar günü İstanbul deplasmanında Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma yarın saat 13.30’da başlayacak. Mücadeleyi Bursa bölgesi hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Mehmet Emin Tuğral ve İbrahim Bozbey yardımcı hakem olarak görev yapacak. Konyaspor yaptığı idmanlarla hazırlıklarını tamamladı ve ardından havayoluyla İstanbul’a giderek kampa girdi. Anadolu Kartalı’nda sakatlığı tam geçmeyen Michalak ile Uche’nin yanı sıra sarı kart cezalısı Calvo mücadelede forma giyemeyecek.

Ligde son iki karşılaşmadan 1’i hükmen olmak üzere 2 galibiyetle ayrılarak kendine gelen Konyaspor, son sırada kümede kalma mücadelesi veren Ümraniyespor’u da mağlup ederek galibiyet serisi yakalamak ve puan cetvelinde üst gruba tutunmak istiyor. Rakibin ligdeki konumunun kendilerini aldatmaması yönünde futbolcularını uyaran yeşil-beyazlı temsilcide Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, zorlu bir maç oynayacaklarının altını çizdi. Çalışmalarını bu doğrultuda yapan Anadolu Kartalı, kritik maçtan alacağı 3 puanla yönünü yukarıya çevirmeyi hedefliyor. Maç öncesinde Konyaspor 34 puanla sekizinci, Ümraniyespor da 22 puanla son basamakta bulunuyor.

Öte yandan Ümraniyespor sınavında gözler Mame Diouf da olacak. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı forveti Mame Diouf, Süper Lig’de son dönemde gol yollarında suskun kaldı. Diouf, son olarak 8 Ocak’ta deplasmanda oynanan ve 3-3 biten Fatih Karagümrük mücadelesinde hat-trick yapmıştı. Bu karşılaşmadan sonra rakip fileleri havalandıramayan Senegalli forvet, gol suskunluğunu bu haftaki Ümraniyespor karşısında son vermeyi hedefliyor. Konyaspor’un en golcü futbolcusu konumunda olan deneyimli futbolcu, bu sezon Süper Lig’de attığı 7 golü de deplasmanda attı. Ayrıca maçın hakemi Arda Kardeşler, 16. kez Konyaspor’un maçını yönetecek. Temsilcimiz, Kardeşler'in yönettiği 15 maçta; 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Arda Kardeşler, son olarak Konyaspor'un sezonun ilk devresinde Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği Eskişehir'deki maçta görev almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.