Konyaspor Kaptanı Ali Çamdalı: “Gücümüzü hatırlamak ve sahaya yansıtmak önemliydi”

Konyaspor Kaptanı Ali Çamdalı: “Gücümüzü hatırlamak ve sahaya yansıtmak önemliydi”
Atiker Konyaspor Kaptanı Ali Çamdalı, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, “Hocamız üç gündür gücümüzü tekrar hatırlatmaya çalıştı. Bu takımda neler yapabileceğini gösterdi” dedi

Atiker Konyaspor Kaptanı Ali Çamdalı, Osmanlıspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, “Hocamız üç gündür gücümüzü tekrar hatırlatmaya çalıştı. Bu takımda neler yapabileceğini gösterdi” dedi.

Çamdalı, Konyasportv’ye yaptığı açıklamada, “Üç gündür Mehmet Hocayla birlikte çalışıyorduk. Havanın biraz değiştiğini hissedebiliyorsun futbolcu olarak. Bunu da bugün maça biraz olsun yansıttığımı düşünüyorum. İstedik, çok stresli bir maçtı son dakikalar özellikle çünkü takımın üzerinde tabiri caizse bir ölü toprağı var aslında, bunu üzerimizden atmak için elimizden gelen çabayı sarf ettik. Üç puan almak çok önemliydi bugün. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum, ama sadece bir maç kazandık” diye konuştu.

“Hocamızın da zaten üç gündür yaptığı tek şey vardı gücümüzü tekrar hatırlatmaya çalıştı” ifadelerini kullanan Çamdalı, şöyle devam etti:

“Bize üç gün boyunca. Bu takım istediğinde yapabiliyor geçmiş zamanda da gösterdi bunu zaten. Tekrar hatırlamak ve tekrar sahaya yansıtmak önemliydi. Bunu da ne mutlu bugün üç puan alarak başarabildik.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.