Konyaspor Karadeniz Seferine Çıkıyor!

Konyaspor Karadeniz Seferine Çıkıyor!
Konyaspor bir günlük iznin ardından Giresunspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı taktik çalışmasıyla sürdürdü. Konya Temsilcisi bugünkü idmanın ardından Konya’dan ayrılacak. Puan sıralamasında ilk 4’te yar alan yeşil-beyazlılar, Giresun’dan da iyi sonuçla dönmek istiyor

SPOR Toto Süper Lig’de beklenen başlangıcı yapamadığı sezonda son iki haftada aldığı sonuçlarla toparlanan ve yeniden yükselişe geçen Arabam.com Konyaspor’da tüm dikkatler Giresunspor ile yarın oynanacak maça çevrildi. Önce İstanbulspor, ardından ise Fenerbahçe’yi mağlup ederek galibiyet serisi yakalayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu hafta ise deplasmanda Giresunspor ile zorlu bir maça daha çıkacak. Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Anadolu Kartalı bugün yapacağı idmanın ardından Karadeniz seferine başlayacak. Çarşamba günü dinlenen ve dünü taktik ağırlık antrenman ile değerlendiren Konyaspor, bugün öğleden sonra özel uçakla Giresun’a giderek kampa girecek.

 

GEÇTİĞİMİZ sezon uzun süre zirve hesaplarının içinde olan Konyaspor bu sezon da 4. hafta sonunda yine ilk 4 takım arasına adını yazdırarak iddiasını ortaya koydu. Ankaragücü ve Başakşehir ile oynanan ilk 2 haftada beklenen futbolu ve sonuçları alamayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, son iki maçında başarılı kimliğine dönmeye başladı. Galibiyet serisini Giresunspor deplasmanında da sürdürerek zirveye bir adım daha yaklaşmak isteyen Anadolu Kartalı, sahasındaki bakımın tamamlanmasıyla birlikte iç saha maçlarını da Konya’da oynayacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Öte yandan Konyaspor’un Süper Lig’in 5. haftasında konuk olacağı Giresunspor’da daha önce yolu yeşil-beyazlı ekipten geçen tanıdık isimler dikkat çekiyor.

 

SEZONA 2 mağlubiyet ve 2 galibiyetle başlayan Karadeniz temsilcisinin kadrosunda Konyaspor’un iki eski oyuncusu yer alıyor. Anadolu Kartalı’nda toplam 2.5 sezon boyunca forma giyen ve Konya ekibinin en pahalı bonservis bedeliyle sattığı Boşnak golcü Riad Bajic ile yine 2.5 sezon boyunca yeşil-beyazlı formayı terleten sol bek Alper Uludağ, cumartesi akşamı eski takımlarına karşı mücadele verecek. Riad Bajic Konyaspor kariyerinde 118 maçta 33 gollük performans sergilerken, Alper Uludağ ise 33 maçta 2 gollük katkı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.