Konyaspor Karadeniz Seferine Çıktı!

Konyaspor Karadeniz Seferine Çıktı!
Konyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Çayku Rizespor maçına hazır. Konyaspor, Rizespor maçının hazırlıkları öğle saatlerinde tamamladı ve ardından havayoluyla Rize’ye giderek kampa girdi.

Konyaspor, yarın deplasmanda oynayacağı Çayku Rizespor maçına hazır. Konyaspor, Rizespor maçının hazırlıkları öğle saatlerinde tamamladı ve ardından havayoluyla Rize’ye giderek kampa girdi. Ligde 6 maçtır galibiyete hasret kalan yeşil-beyazlılar, formda rakibini devirerek çıkışa geçmeyi ve yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

Yeşil-beyazlılar, yarın (3 Şubat Cumartesi) saat 13.30’da deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor öğle saatlerinde karşılaşmanın son hazırlıklarını yaptı.

Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve toplu-topsuz yapılan ısınma hareketleri ile başladı.

Yeşil-beyazlılar, antrenmanı 8’e 4 oyun ve taktik çalışma ile tamamladı.

Anadolu Kartalı daha sonra havayoluyla Rize’ye giderek kampa girdi.

Anadolu Kartalı’nda tek düşünce galip gelerek 6 maçlık kötü seriye son vermek ve düşme hattından çıkmak. Yeşil-beyazlılarda sarı kart cezalısı Soner Dikmen, sakatlığı süren Adil Demirbağ ve milli takımda bulunan Bruno Paz, Rizespor deplasmanında takımı yalnız bırakacaklar. Sakatlığı geçen ancak henüz hazır olmayan Muhammet Demir ile Gökhan Töre’nin de bu maçta forma giymeleri beklenmiyor.

21 puanla düşme hattına demir atan Konyaspor, son haftalarda inişli-çıkışlı grafik çizen ve özellikle düşmeme mücadelesi veren rakipler karşısında aldığı yenilgilerle dikkat çeken Rizespor’u mağlup ederek yeni bir sayfa açmak ve çıkışa geçmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.