Konyaspor Kasımpaşa Maçıyla Yeniden Çıkış Yakalamak İstiyor!

Konyaspor Kasımpaşa Maçıyla Yeniden Çıkış Yakalamak İstiyor!
Sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Konyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar bugün taktik antrenmanı yapacak ve yarınki idmanla çalışmalarını noktalayacak. Temsilcimiz kazanarak 3 maçlık galibiyet hasretini bitirmek ve yeniden çıkış yakalamak istiyor

Süper Lig’in 12. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Konyaspor, zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Salı günü izin yapan yeşil-beyazlı futbolcular, dün öğle saatlerinde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplanarak, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik ve şut çalışmasıyla tamamlandı. Anadolu Kartalı bugün de taktik ağırlıklı idman gerçekleştirecek. Konyaspor yarın yapacağı çalışmayla ise hazırlıklarına nokta koyarak, kampa girecek ve maç saatini bekleyecek. Yeşil-beyazlılarda sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Adil Demirbağ sarı kart sınırında yer alıyor.

SAVUNMANIN önemli ismi Adil Demirbağ, ligde geride kalan 11 maçta, 3 kez sarı kart ile cezalandırılırken, Kasımpaşa karşısında da sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçında görev yapamayacak. Ligde 3 maçtır galibiyete hasret kalan Konyaspor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kasımpaşa’yı mağlup ederek hem 3 puan özlemine son vermek, hem de zirve yarışının içinde kalmak istiyor. Anadolu Kartalı’nın teknik patronu İlhan Palut, idmanlarda oyuncularıyla sık sık konuşarak, futbolcularını mental olarak da Kasımpaşa maçına hazırlamaya çalışıyor. Palut’un oyuncularından son 3 maçı unutmalarını ve Kasımpaşa mücadelesine odaklanmalarını istediği ifade edildi.

ÖTE YANDAN Konyaspor, Adana Demirspor maçında bu sezon bir ilki yaşadı. Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 11 maçın 7'sinde ilk golü atan taraf olan yeşil-beyazlılar, 6 karşılaşmada rakiplerine puan vermezken, son oynanan Adana Demirspor karşılaşmasında bir ilki yaşadı. İlhan Palut’un öğrencileri, 4-0 öne geçtiği İstanbulspor ve 1-0’lık skorlarla öne geçtiği Fenerbahçe, Giresunspor, Hatayspor ve Ümraniyespor müsabakalarından galibiyetle ayrıldı. Konyaspor, ilk golü attığı Adana Demirspor maçında ise 1-1 berabere kaldı. Anadolu Kartalı, bu sezon böylelikle ilk kez ilk golü attığı bir maçtan puan kaybı yaşadı.

AYRICA Süper Lig'de 2013-2014 sezonundan itibaren aralıksız mücadele eden Konyaspor, ilk 11 haftalar itibarıyla tarihindeki en iyi ikinci sezon başlangıcına imza attı. Teknik Direktör İlhan Palut yönetimindeki yeşil-beyazlılar, bu sezon 11 haftada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve bir yenilgi aldı ve hanesine 19 puan yazdırarak tarihinin en yüksek ikinci puanını topladı. Anadolu Kartalı, 22 yıllık Süper Lig geçmişinde 11 hafta sonunda en yüksek puanı geçen sezon toplamıştı. Söz konusu o sezon 11 maçta 5’er galibiyet ve beraberlik alan Konyaspor, bir maçta ise mağlubiyetle ayrıldı ve hanesine 20 puan yazdırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.