Konyaspor Kendini Ateş Çemberine Attı!

Konyaspor Kendini Ateş Çemberine Attı!
Süper Lig'in 34. Haftasında Konyaspor, deplasmanda oynadığı Sivasspor’a 1-0 yenildi. Sivasspor galibiyetiyle Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşırken, mağlup olan Konyaspor ise ateş hattına düştü.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 34. Haftasında deplasmanda oynadığı Sivasspor’a 1-0 yenildi. Sivasspor galibiyetiyle Avrupa hedefine bir adım daha yaklaşırken, mağlup olan Konyaspor ise ateş hattına düştü.

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor ile ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede 86. Dakikada ev sahibi ekip EMS Yapı Sivasspor serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen 27 yaşındaki Arnavut oyuncunun vuruşunda top barajdan döndü. Dönen topa Manaj bir kez daha vurdu ve top filelere gitti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Sivasspor sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.

Bu skorun ardından 36 puanda kalan Konyaspor, 15. sırada bulunuyor. 48 puana yükselen Sivasspor ise yedinci sıraya yer alıyor.

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Murat Erdoğan, Kamil Çetin, Gökhan Barcın

Sivasspor: Nikolic, Murat Paluli, Poungouras, Aoron, Samba Camara, Ziya Erdal (Alaaddin Okumuş dk. 90+3) , İbrahim Akdağ (Bartuğ Elmaz dk. 75), Charisis (Caktas dk. 75), Turgunbayev (Menıg dk. 46) , N’jie (Caner Osmanpaşa dk. 90+3), Rey Manaj

Yedekler: Ali Şaşal Vural, Hüseyin Arslan, Kvet, Kerem Atakan Keskin, Mehmet Albayrak

Teknik Direktör: Bülent Uygun

Konyaspor: Slowik, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Damjanovic, Guilherme, N’zonzi, Soner Dikmen (Muhammet Demir dk. 88), Cicaldau (Oğulcan Ülgün dk. 60 ), Ndao, Prip (Ethemi dk. 60), Cikalleshi (Sambou dk. 60)

Yedekler: Deniz Ertaş, Yunus Mallı, Cebrail Karayel, Kahraman Demirtaş, Orkun Sarun, Muhammed Kocatürk

Teknik Direktör: Fahruddin Omerovic

Goller: Manaj (dk. 86) (Sivasspor)

Sarı kartlar: Ethemi, Sambou (Konyaspor), Bartuğ Elmaz, N’jie (Sivasspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.