Konyaspor Kötü Gidişe ‘Dur’ Demek İstiyor!

Konyaspor Kötü Gidişe ‘Dur’ Demek İstiyor!
Ligde son 4 maçta 11 puan kaybederek şampiyonluk yarışından kopan ve ikinciliğini de tehlikeye atan Konyaspor, cumartesi günü evinde oynayacağı Galatasaray maçını kazanarak kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor. Temsilcimizde hazırlıklar ise bugün yeniden başlayacak

KONYASPOR’da iç sahada oynanacak kritik Galatasaray maçının hazırlıkları bugün yeniden başladı. Alanya deplasmanı dönüşü izin yapmayan ve pazartesi günü haftanın ilk antrenmanını gerçekleştiren Anadolu Kartalı dünü ise dinlenerek geçirdi. Yeşil-beyazlı futbolcular bugün öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde toplandı ve Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti.

Yeşil-beyazlılarda çalışmalar cuma günü tamamlanacak. Ligde oynadığı son 4 maçta, 3 mağlubiyet ve 1 yenilgi alarak inişe geçen Konyaspor, Galatasaray maçına yeni bir başlangıç gözüyle bakıyor.

 

SÜPER Lig’de son 4 maçta sadece 1 puan alabilen ve şampiyonluk yarışından kopan Konyaspor, son iki maçını kazanan Galatasaray karşısında zoru başararak 3 puan almak ve kötü gidişe son vermek istiyor. Yeşil-beyazlılar, taraftarının da desteğiyle galibiyet özlemini dindirmeyi hedeflerken, puan cetvelindeki yerini sağlama almayı amaçlıyor. Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen de Galatasaray maçıyla yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Özgökçen, “Mağlup olunduğu zaman takımda bir moral bozukluğu yaşanabilir. Bu gayet doğaldır. Sporda kazanmak ve kaybetmek vardır. Biz hep bu bilinçle hareket ettik” dedi ve sözlerini şöyle tamamladı.

 

“BİZ her zaman 'biz mücadele edelim, 90 dakika oraya tüm gücümüzü yönlendirelim. Ama sonuç ne olur ona bakarız’ demiştik. Şimdi böyle bir sonuç çıktığı zaman takımda bir moralsizlik olması gayet normaldir. Ama bu takım ilk yarı 39 puan almış arkadaşlar. Dolayısıyla aylar boyunca Süper Lig'de herkesin takdirini kazanmış arkadaşlar. İnşallah Galatasaray maçıyla birlikte yeni bir çıkış yaşanacağını umut ediyorum”. Ayrıca Özgökçen, İlhan Palut hakkında da konuşarak, “İşler iyi giderken herkes yanındadır. Biraz kötü gitti mi asıl o zaman beraber olmak önemlidir. İlhan hocayla alakalı da sözleşme yenilenmeden önce belirtmiştim. Hoca başarısız da olsa biz İlhan hoca ve ekibiyle devam edeceğiz demiştik. Şu an ki durumda da herhangi bir değişiklik yok. İlhan Palut ile yenilenmiş bir sözleşme söz konusudur ve hocamız ne olursa olsun biz bir ve berabere olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.