Konyaspor Kötü Gidişe ‘Dur’ Diyemiyor!

Konyaspor Kötü Gidişe ‘Dur’ Diyemiyor!
Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligin 12. hafta maçında evinde konuk ettiği Büyükçekmece’ye 85-75 mağlup oldu. Konya temsilcisi bu sonuçla ligdeki 8. yenilgisini aldı.

AYOS Konyaspor Basketbol’da düşüş devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig’in 12. hafta mücadelesinde ağırladığı Büyükçekme’ye bitime dakikalar kala hücumda yaptığı basit hatalarla 75-85 mağlup olarak üst üste dört, toplamda da sekizinci yenilgisini aldı ve kötü gidişe ‘dur’ diyemedi.

Konyaspor Basketbol, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Büyükçekmece karşılaşmasında uzun süre skor üstünlüğünü elinde tutmasına karşın, bitime dakikalar kala hücumda yaptığı basit hatalarla mağlup oldu. Temsilcimiz üst üste dört, toplamda da sekizinci yenilgisini aldı

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya koç Engin Gençoğlu mücadeleye; Erkin Şenel, Roko Badzim, Jordan Morgan, Matt Coleman ve Jerell Edie ilk beşiyle başladı.

Maça istekli başlayan AYOS Konyaspor Basketbol, 15-9 ile öne geçse de farkı daha çok attıramadı. İlk çeyrekte 15 sayı kaydeden Jordon Crawford, konuk ekibi oyunda tuttu. Konya Basket, dil atışlarla etkili olurken ilk çeyreği 23-21 önde tamamladı.

Dengeli geçen ikinci çeyrekte skor bir çok kez el değiştirirken, AYOS Konyaspor, soyunma odasına 41-40 önde girdi.

Üçüncü çeyrekte basketbolcu Erkin Şenel ile etkili olan Konya Temsilcisi, farkı 57-49'a getirse de devamını getiremedi ve dördüncü periyoda 59-59'luk eşitlikle girildi.

Karşılıklı basketlerle geçilen son çeyrekte Konyaspor maçın bitimine 3 dakika kala 5 sayı önde olsa da parkeden 85-75 mağlup ayrıldı.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımında skor dağılımı: Erkin Şenel 14, Matt Coleman 7, Roko Badzim 5, Jordan Morgan 15, Jarell Eddie19, Alex Daniel Perez 11, Ramazan Tekin 2, Cevher Özer 2 sayı kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.