Konyaspor Lige Moralli Giriş Yapmak İstiyor!

Konyaspor Lige Moralli Giriş Yapmak İstiyor!
Yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası 5. Tur maçında karşılaştığı Bodrumspor’u yenerek kupada yoluna devam ederken, Süper Lig’de de Alanyaspor maçını kazanarak lige moralli bir giriş yapmayı hedefliyor.

Yeşil-beyazlılar, Türkiye Kupası 5. Tur maçında karşılaştığı Bodrumspor’u yenerek kupada yoluna devam ederken, Süper Lig’de de Alanyaspor maçını kazanarak lige moralli bir giriş yapmayı hedefliyor.

Konyaspor, Süper Lig'in 15. haftasında evinde karşılaşacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirdiği idmanla tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Konyaspor, yarınki maç öncesinde 24 puan ve averajla dördüncü sırada yer alırken, Alanyaspor ise 16 puanla on birinci basamakta mücadelesini sürdürüyor.

Konyaspor’dan ‘Önce Salonda Sonra Stadyumda Buluşuyoruz’ Çağrısı!

Öte yandan karşılaşmanın bilet satışları da devam ediyor. Çarşamba gününden itibaren satışa sunulan biletlerin fiyatlarında değişiklik yapılmazken, biletlerin ücretleri 50 ile 365 TL arasında belirlendi. Konyaspor yönetimi taraftarlara çağrıda bulunarak destek istedi.

‘Önce Salonda Sonra Stadyumda Buluşuyoruz’ diyen Yeşil-beyazlı yöneticiler, “Pazar günü önce basketbol, sonra da futbol takımımızın maçına Konyasporlu sevdalılarını bekliyoruz. İki maçta da taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var” açıklamasında bulundular.

Konyaspor-Alanyaspor Maçında Bahattin Şimşek Düdük Çalacak!

Konyaspor, ligin 15. haftasında sahasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Aydın bölgesi hakemi Bahattin Şimşek yönetecek. Kerem Ersoy ve Abdullah Bora Özkara ise maçta yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Konyaspor, zorlu Alanyaspor mücadelesine Türkiye Kupası’nda tur atlamanın verdiği moralle çıkacak. Süper Lig’e verilen Dünya Kupası arası öncesinde deplasmanda Kayserispor’u mağlup ederek 5 maçlık kazanamama serisini sonlandıran yeşil-beyazlı temsilci, taraftarının da desteğiyle Alanyaspor engelini kayıpsız geçmek ve üst sıralardaki yerini perçinlemek istiyor. Anadolu Kartalı’nda sakatlığı bulunan Endri Çekiçi’nin durumu maç günü netlik kazanacak. Yine sakatlığı nedeniyle kupa sınavında forma giyemeyen Mame Diouf’un ise oynama ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Bu iki isim dışında temsilcimizde cezalı ve sakat bulunmuyor.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.