Konyaspor Portekiz’e gitti

Konyaspor Portekiz’e gitti
Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında yarın Vitorai Guimares ile oynayacağı maç için Portekiz’e gitti.

Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu son maçında yarın Vitorai Guimares ile oynayacağı maç için Portekiz’e gitti. Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, karşılaşmada kendilerine yakışır bir şekilde mücadele edeceklerini belirtti.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 6. maçında yarın deplasmanda Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak Konyaspor bu maçın Konya’daki hazırlıklarını tamamlayarak Portekiz’e gitti. Konya Havaalanı’nda hareket öncesi konuşan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, maçta Avrupa arenasına ve kendilerine yakışır bir mücadele ortaya koyacaklarını söyledi. 

Özdilek, yoğun bir tempoda çalıştıklarını dile getirerek, "Çok kısa zamanda çok çabuk toparlanıp maçlar oynuyoruz. Perşembe günü maç oynadıktan sonra Pazartesi tekrar oynayacağız. Onun için fazla takılmaya, durmaya, beklemeye zamanımız yok. Tek tek bakıyoruz. Şimdi önümüzdeki en önemli maç oynayacağımız yarınki maç" diye konuştu.

Atiker Konyaspor’da sakatlıkları bulunan Traore, Jens Jonsson, Volkan Fındıklı ile UEFA listesinde yer almayan Manyama, Amir, Savaş Polat ve Kadir Kaan Özdemir kadroda yer almıyor. Konyaspor kafilesinde teknik heyet ve oyuncularla beraber yönetim ve gazeteciler de yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.