Konyaspor Potada 16’ıncı Yenilgisini Aldı

Konyaspor Potada 16’ıncı Yenilgisini Aldı
AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 22. haftasında Anadolu Efes’i konuk etti ve parkeden 83-99’luk skorla mağlup ayrıldı. Konya temsilcisi böylece 16. yenilgisini aldı.

AYOS Konyaspor Basketbol, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 22. haftasında Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda Anadolu Efes’i konuk etti ve parkeden 83-99’luk skorla mağlup ayrıldı.

Ev sahibi takım, Alex Perez, Jarell Eddie, Rasheed Sulaimon, Gavin Schilling ve Sinan Sağlam ilk beşiyle başladığı mücadelede dört basketbolcu çift haneli sayı üretti. Rasheed Sulaimon 28 sayı, 2 asist ve 6 ribauntla en yüksek performans sergileyen oyuncu oldu.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde karşılıklı sayıların atıldığı maçta, Konya Basket ilk periyotu 23-21’lik skorla geride tamamladı.

Konyaspor Basketbol, ikinci çeyreğin başında oyuna ortak olsa da, periyot sonunda üst üste yediği sayılarla soyunma odasına 48-34 geride girdi.

Üçüncü çeyrekte hem skor hem de oyun üstünlüğünü kaybeden yeşil-beyazlı temsilci, final bölümüne 67-53 geride girdi.

AYOS Konyaspor Basketbol, son çeyrekte hücumda Rasheed Sulaimon ve Alex Perez ile etkinliğini arttırsa da üst üstte yediği sayılar sonucu maçtan 83-99 mağlup ayrıldı ve 16.yenilgisini aldı.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımı’nda skor dağılımı: Rasheed Sulaimon 28, Alex Perez 18, Jarell Eddie 14, Sinan Sağlam 10, Roko Badzim 6, Ramazan Tekin 5 ve Mert Gizir 2 sayı kaydetti.

Konyaspor Basketbol, 23. hafta maçında deplasmanda Aliağa Petkim ile karşılaşacak.

 (Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.