Konyaspor, Rakibini Duran Toplarla Yıkmaya Çalışacak

Konyaspor, Rakibini Duran Toplarla Yıkmaya Çalışacak
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Erzurumspor maçı öncesinde oyun planını şekillendirdi. Rakibini duran toplarla yıkmaya çalışacak olan yeşil-beyazlılar, kanatları kullanacağı dönemlerde Sekidika ve Zymer Bytyqi ile soldan yüklenecek.

Konyaspor, Süper Lig’de milli ara sonrasında 32. haftada düşme hattında yer alan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yarın karşı karşıya gelecek.

Erzurum Kazım Karabekir Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. İki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Sarper Barış Saka yönetecek.

Saka’nın yardımcılığını Bahtiyar Birinci ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Milli arayı iyi değerlendiren Konyaspor dün hazırlıklarını tamamladı ve özel uçakla Erzurum’a giderek kampa girdi. Yeşil- beyazlı ekipte kart cezalıları Ismael Diomande ile Amar Rahmanovic, Erzurumspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlıktan dönen ancak durumu henüz netlik kazanmayan Marko Jevtovic’in durumu ise maç günü netlik kazanacak.

 

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Erzurumspor maçı öncesinde oyun planını şekillendirdi. Rakibini duran toplarla yıkmaya çalışacak olan yeşil-beyazlılar, kanatları kullanacağı dönemlerde Sekidika ve Zymer Bytyqi ile soldan yüklenecek. Daha temaslı bir futbol sergilemesi beklenen Konyaspor’un 90 dakika boyunca agresif-pes etmeyen bir oyun anlayışı ile mücadele etmesi bekleniyor. Milli aranın hemen ardından zorlu bir maçın kendilerini beklediğini kaydeden Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut şöyle konuştu.

 

“Kesinlikle zor bir maç olacak. Maçta, Amar Rahmanovic ve Ismael Diomande gibi oyuncularımızdan da faydalanamayacağız. Her maça tek tek bakıyoruz. Tek düşüncemiz var o da Erzurum maçında en iyisini yapmak ve puanlarla oradan dönmek”.

Öte yandan Konyaspor’da kaleci İbrahim Sehic, eski takımına karşı ikinci kez forma giyecek. Ligin geride kalan 31 haftasında 29 maça çıkan Konyaspor, 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 yenilgiyle 36 puan topladı.

Konyaspor, 32. haftaya 12. sırada girdi. Anadolu Kartalı’nda, sarı kart sınırında bulunan Artem Kravets, Guilherme ve Skubic, Erzurumspor karşılaşmasında kart görmeleri halinde, 33. haftada iç sahada oynanacak Ankaragücü mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.