Konyaspor Samsun’da Kritik 90 Dakikaya Çıkacak!

Konyaspor Samsun’da Kritik 90 Dakikaya Çıkacak!
Yeşil-beyazlılar bugün Samsun deplasmanında düşme hattını da yakından ilgilendiren kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Konyaspor’un Samsunspor’la hayati bir maça çıkacak ve kritik mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Tümosan Konyaspor, bugün Samsun deplasmanında düşme hattını da yakından ilgilendiren kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Süper Lig’in 17. haftasında düşme hattındaki Samsunspor’a konuk olacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 17.00’de başlayacak. İki takım açısından da 6 puan değerinde olan karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemi Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılığını Hakan Karabalcık ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. Konyaspor dün öğle saatlerinde gerçekleştirdiği idmanla hazırlıklarını tamamladı ve ardından havayoluyla Samsun’a giderek maç saatini beklemeye başladı. Anadolu Kartalı’nda cezalı futbolcu bulunmazken, sakatlıkları süren Muhammet Demir ve Gökhan Töre forma giyemeyecek.

Konyaspor’da bugünkü maç öncesinde 2 isim sarı kart sınırında yer alıyor. Yeşil-beyazlıların başarılı stoperi Calvo ve orta saha futbolcusu Soner Dikmen, Samsunspor maçında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve iç sahada oynanacak Kayserispor maçında forma giyemeyecekler. Samsunspor’da ise 5 eksik var. Forvet Gaetan Laura, sağ bek Nanu Gomes, defansif orta saha Ait Bennasser, kanat oyuncusu Kingsley Schinler ve sağ bek Zeki Yavru, sakatlıkları devam ettikleri için Konyaspor maçında forma şansı bulamayacak. Ligde 14 puan ve averajla düşme hattının hemen üstünde yer alan Konyaspor, kendisiyle aynı puana sahip Samsunspor karşısında puan ya da puanlar alarak, morallenmek ve gelecek haftalara daha umutlu bakmak istiyor.

Konyaspor, bugün oynayacağı Samsunspor karşılaşmasıyla beraber bu sezon ligde sekizinci deplasman maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar, daha önce oynadığı yedi deplasman karşılaşmasından yalnızca 1 galibiyet çıkartabildi. 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan Konyaspor toplamda 4 puan toplayabildi. Deplasmandaki tek galibiyetini 2 Eylül’deki Başakşehir karşılaşmasında alan Anadolu Kartalı, bu maçın ardından çıktığı deplasmanlarda kazanamadı. Bir başka deyişle Konyaspor, ligde 110 gündür deplasmanda maç kazanamıyor. Antalyaspor, Ankaragücü ve Alanyaspor maçlarından beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlılar; Trabzonspor, Hatayspor ve Adana Demirspor maçlarından ise mağlubiyetle ayrılmıştı. Konyaspor, bugün oynayacağı zorlu Samsunspor maçında galip gelerek 110 günlük hasrete son vermeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.