Konyaspor Sırp Teknik Adamı Tercih Etme Nedenlerini Açıkladı!

Konyaspor Sırp Teknik Adamı Tercih Etme Nedenlerini Açıkladı!
Konyaspor, İlhan Palut’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic’i tercih etmesinin nedenlerini açıkladı.

Konyaspor, İlhan Palut’tan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic’i tercih etmesinin nedenlerini açıkladı.

Konyaspor CEO'su Mustafa Göksu,Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda yaptığı açıklamada, teknik adam Aleksandar Stanojevic tercihlerine ilişkin, "Konyaspor Avrupa'da mücadele etmesi ve Balkanlardan birçok oyuncunun takımda olması nedeniyle takip ediliyor. Hocamız alternatif isimlerden bir tanesiydi. Bir süredir Stanojevic bizim radarımızdaydı. Açıkçası ‘biz hiç kimseyle görüşmedik’ diyerek eyyam yapmak istemiyorum. Dürüstçe ifade etmeliyim ki temasımız oldu. Profesyonel hayatta olabilecek bir şey” diye konuştu.

CEO Göksu, Stanojevic'i tercih etme sebeplerini ise şöyle açıkladı: “Genç oyunculara değer vermesi, onları parlatarak ön plana çıkarması ve Partizan'daki başarısı tercih etme sebebimiz oldu. Yüksek puan ortalamasına sahip olarak ayrıldı. Hocamız takımı tanıyor. Başkanımızın hocanın takımı bu kadar tanıması hoşuna gitti. Tabi ki uzaktan tanımak ile yakından tanımak bir değil. Zaman geçmesi gerekiyor. Taraftarlarımızın hassasiyetlerinin farkındayız ama bu camianın başarısı için bir arada olmalıyız.”

“Konyaspor İçin Doğru Hoca İmajını Bizde Uyandırdı”

“Kendisi başarılı ve gelecek vadeden bir teknik adam” diye Göksu, şunları kaydetti: “Özellikle genç oyunculara şans veriyor. Uzun zamandır da sistemimizde takip edilen bir hocaydı. Kendisi Partizan'da 97 maçlık periyotta 75 galibiyet almış, 2.42 puan ortalaması tutturmuş, Çin'in büyük futbol operasyonunda kullandığı isimlerden biriydi. Sırbistan U19 Milli Takımı'nda, milli takıma kazandırdığı önemli oyuncular vardı, bunları gözlemledik. Yine Çin'de yaptıkları önemliydi. Son olarak da Partizan'da 2 şampiyonluğu ve bunun üzerine Şampiyonlar Ligi performansı Konyaspor için doğru hoca imajını bizde uyandırdı ve kendisiyle anlaştık. Kendisine başarılar diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.