Konyaspor Sivasspor Seferinde!

Konyaspor Sivasspor Seferinde!
Konyaspor, deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını tamamladı ve ardından havayoluyla Sivas’a giderek kampa girdi. Yeşil-beyazlılar kritik deplasmandan 3 puanla dönerek ligde kalma adına önemli bir virajı kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Tümosan Konyaspor, Süper Lig’in 34. Haftasında deplasmanda oynayacağı EMS Yapı Sivasspor maçının hazırlıklarını yaptığı idmanla tamamladı ve ardından havayoluyla Sivas’a giderek kampa girdi. Yeşil-beyazlılar kritik deplasmandan 3 puanla dönerek ligde kalma adına önemli bir virajı kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

Süper Lig’de yarın (cumartesi günü) Sivasspor’la çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak Anadolu Kartalı, hazırlıklarını bugün Teknik Direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başlarken 5’e 2 ile devam etti.

Antrenman, topla oyun ile sona erdi. Daha sonra havayoluyla Sivas’a giden Konyaspor, kampa girdi. Şok Alanyaspor yenilgisiyle düşme hattının rüzgarını yeniden ensesinde hissetmeye başlayan Anadolu Kartalı, Avrupa’yı hedefleyen Sivasspor karşısında kazanarak hem Alanya yenilgisini telafi etmek, hem de düşme hattıyla puan farkını yeniden açmak istiyor. Kalan haftalarda zorlu ve kader maçlarına çıkacak olan Konyaspor’da, yönetim de sürekli futbolcular ve teknik heyet ile bir araya gelerek moral aşılıyor. Alanyaspor yenilgisiyle alt-üst olan morallerin yeniden düzelmesi için de teknik heyet, idman programını yanı sıra mental anlamda çalışmalar gerçekleştirdi.

Sivasspor-Konyaspor karşılaşması yarın (27 Nisan Cumartesi) saat 16.00'da başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.