Konyaspor Stanojevic’le Gole ve Galibiyete Hasret!

Konyaspor Stanojevic’le Gole ve Galibiyete Hasret!
Stanojevic ile kupadan elenen ve Süper Lig’de de 5 maçta galibiyet yüzü görmeyen Konyaspor, düşme hattındaki Giresunspor’la golsüz berabere kaldı. Konya temsilcisi Stanojevic’le ilk puanını aldı.

Stanojevic ile kupadan elenen ve Süper Lig’de de 5 maçta galibiyet yüzü görmeyen Konyaspor, düşme hattındaki Giresunspor’la golsüz berabere kaldı. Konya temsilcisi Stanojevic’le ilk puanını aldı.

İlhan Palut’un yerine getirilen Sırp Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde çıktığı maçlarda Konyaspor Ankaragücü’ne 1-0, Başakşehir’e 2-0, İstanbulspor’a 1-0, Fenerbahçe’ye 4-0 yenildi.  Evinde ağırladığı Giresunspor ile 0-0 berabere kaldı.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 24.hafta karşılaşmasında Giresunspor ile karşı karşıya geldi. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda oynanan maçta takımımız 0-0’lık skorla berabere kaldı.

Konya temsilcisi karşılaşma öncesinde depremden etkilenen şehirlerin isim, plaka kodu ve ‘Yaralarımızı Hep Birlikte Saracağız’ yazılı tişörtlerle seremoniye çıktı.

Konyaspor’da Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic karşılaşmaya; İbrahim Sehic, Guilherme Sitya, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Ahmet Oğuz, Alejandro Pozuelo (Dk.59 Endri Çekiçi), Soner Dikmen (Dk.74 Bruno Paz), Andreas Bouchalakis, Marlos Moreno (Dk. 80 Mehmet Ali Büyüksayar) Mahir Emreli (Dk.59 Robert Muric) ve Muhammet Demir ilk 11’i ile sahaya çıktı.

Konyaspor maçın 7.dakikasında gole yaklaştı. Sağ kanattan Alejandro Pozuelo’nun kullandığı serbest vuruşu kaleci Ferhat Kaplan son anda uzaklaştırdı.

Bu kez maçın 18.dakikasına gole yaklaşan Konyaspor’dan Mahir Emreli’nin kafa vuruşunu Giresunspor savunması çizgiden çıkardı.

Konyaspor maçın 22.dakikasında direğe takıldı. Muhammet Demir’in ceza sahası çaprazında kullandığı serbest vuruşta top direkten dışarı çıktı.

Ev sahibi ekip Marlos Moreno 40. dakikada, sol çaprazdan ceza sahasına topu çevirdi, rakip savunma Muhammet Demir’den önce müdahale etti. Konyaspor bu pozisyonda penaltı bekledi. Yaklaşık 5 dakika VAR kontrolünün ardından hakem Erkan Özdamar devam kararı verdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında kalan dakikalarda başka gol olmayınca soyunma odasına 0-0’lık skorla berabere girildi.

Mücadelenin ikinci yarısında Konyaspor, 47.dakikada Alejandro Pozuelo’nun şutunda kaleci Ferhat Kaplan topu son anda kornere çeldi.

Bu kez 59.dakikada Giresunspor Savicevic ile gole yaklaştı. Baskı sonrası ceza sahası sağ çaprazından kaleyi düşünen Savicevic’in vuruşu üstten auta gitti.

Konyaspor 90+2’inci dakikada direğe takıldı. Futbolcu Robert Muric, hafif sağ çaprazda ceza sahasının önünden çok iyi vurdu, top yan direkten oyun alanına geri döndü.

90+9. dakikada ceza yayının hemen önünden kullanılan serbest vuruşta arabam.com Konyaspor da yine Robert Muric'in şutu direğe çarparak dışarıya çıktı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol olmayınca arabam.com Konyaspor, Bitexen Giresunspor’la 0-0 berabere kaldı. Konya temsilcisi bu skorla ligde puanını 28’e yükseltti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.