Konyaspor Taktik Çalışmayla Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarını Tamamladı

Konyaspor Taktik Çalışmayla Fenerbahçe Maçının Hazırlıklarını Tamamladı
Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı.

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamladı.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma ile başladı. Duran top çalışması ile devam eden antrenman taktik çalışma ile tamamlandı.

Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 23.haftasında yarın akşam saat 19.00'da Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Konyaspor’un İstanbul Seferi Başlıyor

Konyaspor’un İstanbul seferi başlıyor. Cumartesi günü Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme mücadelesinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor, akşam saatlerinde havayolu ile İstanbul’a giderek kampa girecek. Yeşil-beyazlı temsilcide sarı kart cezalısı Bruno Paz takımını yalnız bırakacak. Sakatlığı geçen Muhammet Demir’in ise şans verilmesi halinde forma giymesi bekleniyor. Bu isimlerin yanı sıra hafta içi idmanlarına katılmayan ve sakatlığı bulunan Uche Ikpeazu ve Domagoy Pavicic’in durumu belirsizliğini koruyor. Bu iki futbolcu, sakatlıklarından dolayı Konyaspor'un 21 Şubat'ta evinde oynadığı Afyonspor hazırlık karşılaşmasında forma giymedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Fenerbahçe deplasmanında yeni transferlerden yalnızca Anderas'ı kadroda değerlendirebilecek. Diğer 4 yeni transfer, statü gereği bu maçta oynayamayacak. Sırp çalıştırıcı, dar kadrodan dolayı Uche Ikpeazu ve Domagoy Pavicic’i maç kadrosuna alacak ancak oynayıp oynamayacakları maç saatinde netlik kazanacak. Anadolu Kartalı, şampiyonluk mücadelesi veren ekipler arasında yer alan Fenerbahçe karşısında ligdeki kötü serileri sonlandırmaya çalışacak. Konyaspor, zorlu Fenerbahçe maçıyla birlikte çıkışa geçmeyi hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, ligde 7 maç sonra kazanmak amacında. Konyaspor, ligdeki son galibiyeti Dünya Kupası arası öncesinde deplasmanda oynanan Kayserispor maçında elde etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.