Konyaspor taraftarı rakibi slogan ve tezahüratlarla baskı altına alacak

Konyaspor taraftarı rakibi slogan ve tezahüratlarla baskı altına alacak
Anadolu Kartalı Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Tarhan: “Taraftarlar olarak takımımızı artı motivasyona sokacağız. Camiamızı töhmet altında bırakacak eylem ve sloganlardan uzak duracağız”

Anadolu Kartalı Taraftarlar Derneği Başkanı Ahmet Tarhan, yeni sezonla ilgili “Taraftarlar olarak takımımızı artı motivasyona sokacağız. Camiamızı töhmet altında bırakacak eylem ve sloganlardan uzak duracağız” diye konuştu.

Ahmet Tarhan, dernek olarak Konyaspor yönetiminin transfer politikasını beğendiklerini belirterek, “Yönetim futbolcuları kiralama yöntemine gitmeyip, kaliteli ve nokta genç transferlerle hem takımımıza büyük katkı sağlamakta hem de iyi para satılacak transferler yapmaktadır. İzlenen transfer politikasında kulübün mali bütçesi göz önünde bulundurulup takım içi dengeleri bozmayan akılcı transfer yapmaktadırlar” diye konuştu.

Dernek olarak tribünlerde Konyaspor’a para cezası uygulanacağı davranış ve tutumlardan uzak duracaklarını ifade eden Dernek Başkanı Ahmet Tarhan,  şöyle devam etti:

“Camiamızı töhmet altında bırakacak eylem ve sloganlardan uzak duracağız. Kemik taraftarı ile deplasman seyircisini baskı altına alıp, takımımıza artı motivasyona sokacağız. Geçtiğimiz sezon yapılan sahaya bıçak atma, sahaya inme, rakip takım taraftarlarına saldırmaya kesinlikle karşıyız. Bu davranışlar büyük camiamızı töhmet altında bırakmaktadır.”

“Biz genç kuşaklara Konyaspor aşkını, sevdasını aşılamak istiyoruz. Konyaspor şehrimizin markası, takımımıza sahip çıkılsın istiyoruz” diyen Dernek Başkanı Ahmet Tarhan, taraftarlar olarak Konyaspor’u gerek kendi sahasında gerekse deplasmanda yalnız bırakmayacaklarını ve desteklerinin süreceğini söyledi.

Gerçek manada saha gücünün skora yansıyacağını düşündüklerini dile getiren Dernek Başkanı Ahmet Tarhan, “Birlik beraberlik içerisinde tek ses ‘Anadolu Selçuklu Kartalı’mıza sahip çıkacağız” dedi.

 

HaberKent Özel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.