Konyaspor Taraftarından Yönetime Büyük Tepki!

Konyaspor Taraftarından Yönetime Büyük Tepki!
Yeşil-beyazlılar yeni teknik direktörle kötü başlangıca bir türlü ‘dur’ diyemiyor. Konyaspor, taraftarına adeta kabus dolu günler yaşatıyor. Taraftarın da buna tepkisi büyük oluyor.

Konyaspor Yönetiminin teknik direktör İlhan Palut’la yollarını aniden ayırması ve jet hızıyla Aleksandar Stanojevic’i getirmesinin ardından yeşil-beyazlılar kötü başlangıca bir türlü ‘dur’ diyemiyor. Konyaspor taraftarına adeta kabus dolu günler yaşatıyor. Taraftarın da tepkisi buna büyük oluyor.

Süper Lig’nin 22.haftasında evinde düşme hattındaki İstanbulspor’la oynadığı maçta yenilen Konyaspor, taraftarına kabuslar yaşatmaya devam ediyor.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, ruhsuz futboldan ötürü oyunculara hem maç devam ederken hem de maç sonunda tezahürat ve ıslıklarla büyük tepki gösterdi.

Taraftarlar takımı yuhaladı. Takıma yönelik tepkinin yanı sıra yönetime de tepki gösterildi. Taraftarlar uzun süre, ‘Söylesene Fatih Başkan takım niye oynamıyor?’ tezahüratı yaptı. Bir kısım taraftar ise yönetimi istifaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.