Konyaspor Taraftarını Taşıyan Otobüslerin Camları Kırıldı

Konyaspor Taraftarını Taşıyan Otobüslerin Camları Kırıldı
Konyaspor Kulübü: “Trabzon deplasmanında hem sahada hem de saha dışında yaşadıklarımız bir utanç vesikası olarak karşımızdadır. Maç öncesi deplasman otobüslerimizin taşlanması ve camlarının kırılması kabul edilemez. Onca taraftarın bu hava koşullarında kırık camlarla seyahat etmelerine hangi insan evladının vicdanı kabul eder”

Konyaspor Kulübü, Trabzon’da deplasmanda takımlarını desteklemek için maçın oynanacağı Trabzon’a giden yeşil-beyazlı taraftarları taşıyan otobüslerin camlarının maç başlamadan önce kırılmasına ilişkin, “Onca taraftarın bu hava koşullarında kırık camlarla seyahat etmelerine hangi insan evladının vicdanı kabul eder” denilerek saldırıyı kınadı.

Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor’a konuk olan Konyaspor’u desteklemek için maçın oynanacağı Trabzon’a 15 otobüsle giden yeşil-beyazlı taraftarı taşıyan otobüslerden 5’inin camları maç başlamadan önce kırıldı.

Saldırıyı kınayan Konyaspor, yaptığı açıklamada, “Trabzon maçı öncesinde deplasman otobüslerimizin camları stadyum içinde kırılmıştır. Olayın bizzat içinde olanları ve önlem almayanları şiddetle kınıyoruz“ ifadelerine yer verildi.

Konyaspor Kulübü, açıklamasında şunları kaydetti:

“Trabzon deplasmanında hem sahada hem de saha dışında yaşadıklarımız bir utanç vesikası olarak karşımızdadır. Maç öncesi deplasman otobüslerimizin taşlanması ve camlarının kırılması kabul edilemez. Onca taraftarın bu hava koşullarında kırık camlarla seyahat etmelerine hangi insan evladının vicdanı kabul eder. Üstelik bu olayın stadyumun içinde yaşanması ayrıca sorgulanması gereken bir durumdur.”

 

(Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.