Konyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: “En büyük destekçimiz, taraftarımız”

Konyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: “En büyük destekçimiz, taraftarımız”
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Tabii ki en büyük destekçimiz taraftarımız, onlara çok ihtiyacımız var. Özellikle ilk maçımızda çok ihtiyacımız var” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Tabii ki en büyük destekçimiz taraftarımız, onlara çok ihtiyacımız var. Özellikle ilk maçımızda çok ihtiyacımız var” diye konuştu. .

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayacık Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, sezonun ilk haftasında oynayacakları Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını çok iyi bir şekilde oynayıp, iyi bir şekilde bitirmek istediklerini söyledi.

Taraftarın en büyük destekçileri olduğunu, özellikle ilk maçta onlara çok ihtiyaçları duyduklarını ifade eden teknik adam Çalımbay, şöyle konuştu:

"Tabii ki en büyük destekçimiz taraftarımız, onlara çok ihtiyacımız var. Özellikle ilk maçımızda çok ihtiyacımız var. Onun için onların desteğiyle de çok iyi bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Çünkü geçen sezona baktığınızda hakikaten çok sıkıntılı bir dönem geçirmiş Konyaspor. Bizim bütün amacımız böyle sıkıntıları yaşatmamak ve yukarıya oynamak, tek düşüncemiz bu. Bunu da başarmak için ne gerekiyorsa yapacağız.”

 

 

(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.