Konyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: “Maç tempomuzu biraz daha artırıp lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz”

Konyaspor Teknik Direktörü Çalımbay: “Maç tempomuzu biraz daha artırıp lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz”
Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Maç tempomuzu biraz daha artırıp lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ikinci etap kamp hazırlıklarını sürdürdükleri Hollanda’da AFC Ajax ile oynadıkları özel maça ilişkin, AFC Ajax gibi iyi bir takıma karşı iyi mücadele edip eksiklerini gördüklerini belirtirken, lige kadar en hazır hale geleceklerini söyledi.

AFC Ajax ile oynadıkları ve 1-0 kazandıkları hazırlık maçının ardından açıklamada bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Oyun olarak bakıldığında maçın başından sonuna kadar mükemmel oynadık. Mücadele etmemiz gereken yerde mücadele ettik. Gayet iyi pozisyonlarda yakaladık. Tabi ki pozisyonlarda verdik. Çünkü iyi bir takımla oynadık. Ve hazırlık dönemi olarak da çok güzel bir maçtı. Adı üstünde hazırlık maçı bu. Sonuçtan çok yaptığımız işler önemliydi. Onlarda da çok güzel şeyler yaptık. Ben takımdaki arkadaşlarımdan memnunum. Maçta hemen hemen tüm arkadaşlarımıza şans verdik” diye konuştu.

“Nasıl Bolu’da mükemmel bir hazırlık dönemi geçirdiysek burada da aynı şekilde devam ediyor” ifadelerini kullanan teknik adam Rıza Çalımbay, “Burada oynayacağımız kalan iki tane hazırlık maçımız var. Onlarda da maç tempomuzu biraz daha artırıp lige hazır bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Konyasporlu oyuncu Ferhat Öztorun ise, “Güzel bir hazırlık maçı oldu” değerlendirmesinde bulundu.

Ferhat Öztorun, şöyle konuştu:

“Tabiki kamp dönemlerinde bu tür maçlar bizlere lazım. Hazırlanıyoruz, eksiklerimizi görüyoruz. Çalışıyoruz. Her şey lige en hazır şekilde girebilmek için. Burada biraz acı çekmek zorundayız. Hakikaten çok sıcak bir hava vardı. İyi bir maç oldu. Burada sonuçlar önemli değil. Önemli olan lige en iyi şekilde hazırlanmak. Eksiklerimizi görüp üzerine gideceğiz. En iyi şekilde lige başlayacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.