Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: “Belki oradan alacağımız bir galibiyet bizi final maçı Marsilya’ya taşıyacak”

Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: “Belki oradan alacağımız bir galibiyet bizi final maçı Marsilya’ya taşıyacak”
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda 4.hafta maçında 2 Kasım Perşembe günü deplasmanda Salzburg ile karşılaşacak maça ilişkin açıklamalarda bulundu.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda 4.hafta maçında 2 Kasım Perşembe günü deplasmanda Salzburg ile karşılaşacak maça ilişkin, “Perşembeye hazırlanacağız. Oynanmamış 3 müsabaka var. Oynadığı 3 müsabakada bir galibiyet, 2 mağlubiyet durumunda 3 puandayız. Matematiksel olarak devam eden her kulvarın içinde olmayı seven bir adamım. Aslında final gibi gördüğümüz maçlardan bir tanesi” diye konuştu.

Konyaspor’un iki senedir hem Türkiye’de hem Avrupa kupasında çarşamba-pazar oynamaya alışmış bir takım olduğuna işaret eden teknik direktör Özdilek, “Dolayısıyla mevcut kadromuzu tolere edebilecek bir oyuncu grubu var. Bu süreçlerin oyuncuların gerçek performansını görme adına bir avantaj olarak görüyorum. Yoğun bir süreçteyiz. Bütün oyuncularımıza ihtiyacımız var. Amacımız tüm oyuncuları zihinsel ve fiziksel olarak hazır tutmak. İçeride ondan sonra Marsilya oynayacağız. Belki oradan alacağımız bir galibiyet bizi final maçı Marsilya’ya taşıyacak. Burada onun için önemli bir müsabaka” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.