Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: "Devre arası mutlaka transfer yapılacak"

Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: "Devre arası mutlaka transfer yapılacak"
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek, devre arasına kadar mevcut kadro ile yoluna devam edeceğini ifade ederek, takıma mutlaka transfer yapılacağını bildirdi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, devre arasına kadar mevcut kadro ile yoluna devam edeceğini ifade ederek, takıma mutlaka transfer yapılacağını bildirdi.  

UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda 4. hafta maçında yarın deplasmanda Salzburg ile karşılaşacak Atiker Konyaspor, hazırlıklarını tamamladıktan sonra maç için Avusturya’nın Salzburg kentine gitti. Hareket öncesi Konya Havaalanı’nda konuşan teknik direktör Özdilek, 5 günlük göç hayatına bugün başlayacaklarını anımsatarak, Avusturya'dan puanla dönüp Süper Lig'de Sivasspor karşısına moralle çıkmak istediklerine değindi.

"Her geçen gün daha iyi olacağız” diyen Özdilek, şöyle devam etti:

“Takım olma adına ve oyuncularımıza güçlerini hatırlatma adına bunu pratikte göstermemiz gerekiyor. Sürekli peşpeşe maçlara çıkıyoruz ama futbolcuların zihinsel olarak hazır olduklarını düşünüyorum. Onu hem toplantılarda hem birebir görüşmelerde hem de maçta sahaya koydular. Devre arasına kadar mevcut kadroyu iyi harmanlayarak yolumuza devam edeceğiz. Devre arasında mutlaka transfer yapacağız. Önümüze daha net bakabilmek adına devre arası mutlaka ön tarafa takviye yapacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.