Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: “(Hakem) Bu hatalar takımların oyun akışlarını ve performanslarını çok net bir şekilde değiştiriyor”

Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: “(Hakem) Bu hatalar takımların oyun akışlarını ve performanslarını çok net bir şekilde değiştiriyor”
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, hakem Cüneyt Çakır’ın rakip lehine verdiği penaltı ile oyunun akışını ve takımının performansını olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 2-1 kaybettikleri DG Sivasspor karşılaşmasının ardından yaptığı değerlendirmede, hakem Cüneyt Çakır’ın rakip lehine verdiği penaltı ile oyunun akışını ve takımının performansını olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Penaltı pozisyonunu değerlendirerek açıklamasına başlayan teknik direktör Özdilek, “Pozisyona bakıldığında tam tersi Bifouma Eren’in ayağına basıyor. Kendisine kart gösterilmesi gerekirken aleyhimize penaltı çalınıyor. Cüneyt Çakır hocamız galiba yanlış gördü pozisyonu. Bir kez daha görülüyor ki Eren’in ayağına basılıyor. Görüntülerde bu çok net görülüyor. Bu hatalar takımların oyun akışlarını ve performanslarını çok net bir şekilde değiştiriyor” diye konuştu.

“Oyuncularımın mücadelesinden memnunum”

“Kolay değil oldukça yoğun bir süreçten geliyoruz” ifadelerini kullanan Özdilek, şunları kaydetti.

“Bugün zaman zaman takım halinde özellikle ikinci bölgeden çıkarken çok top kayıpları yaptık. Bunları da rakip iyi değerlendirdi. Aslında bizimde yakaladığımız 3-4 tane çok net gol pozisyonu var. Maçı 1-0’dan sonra koparabilirdik ama bu şansları iyi kullanamadık. Neticesinde kaybettik ve tabi ki de çok üzgünüz. Ama ben oyuncularımın mücadelesinden memnunum. Lige verilen arada inanıyorum ki kendimizi biraz daha yukarıya taşıyacağız. Buna ihtiyacımız var çünkü. Söylenecek fazla bir şey yok. Sivasspor’u tebrik ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.