Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: “Önemli olan taraftarın takımına 90 dakika boyunca destek olması”

Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: “Önemli olan taraftarın takımına 90 dakika boyunca destek olması”
Özdilek: “Dış etkenlerde çok etkilenmem ama taraftarlardan çok etkilenirim. Oyunculuk dönemimde ve teknik adamlık dönemimde taraftarın takımı için çok itici bir güç olduğuna inanıyorum. O desteğin neticesinde de istediğimizi alacağımızı düşünüyorum”

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek: “Dış etkenlerde çok etkilenmem ama taraftarlardan çok etkilenirim. Oyunculuk dönemimde ve teknik adamlık dönemimde taraftarın takımı için çok itici bir güç olduğuna inanıyorum. O desteğin neticesinde de istediğimizi alacağımızı düşünüyorum”

Teknik adam Özdilek, “Bir teknik adam olarak iyi bir hücum hattına sahip olan ve kazanmak isteyen Antalyaspor karşısında seyircinizle ilk defa buluşacaksınız. Bundan nasıl etkileniyorsunuz?” sorunu “Dış etkenlerde çok etkilenmem ama taraftarlardan çok etkilenirim” diye yanıtladı.

Bunu rahatlıkla söyleyebileceğini ifade eden Özdilek, “Oyunculuk dönemimde ve teknik adamlık dönemimde taraftarın takımı için çok itici bir güç olduğuna inanıyorum. Evet Antalyaspor’un önemli oyuncuları var. Forvet hattı etkilimi? Etkili. Bizde defans olarak Türkiye’nin en iyi defans yapan takımlarından biriyiz. Bizde ofansif anlamda neler yapabiliriz? Bunu geliştirmeye çalışıyoruz. Özellikle son oynadığımız Sivasspor maçında 8 tane net pozisyonumuz var. Yani pozisyona girmede çok fazla zorlanmadık. Bu bir gelişimin ilk işaretiydi. Dolayısıyla bunu üzerine koyarak devam edeceğiz. Bizim için ne kadar önemliyse rakip içinde o kadar önemli” dedi.

Alacağımız bir galibiyet birkaç rakibimizin üzerine çıkartacaktır

“Biz 10 puandayız rakibimiz 12 puanda. Çok fazla puan farkı yok” diyen Özdilek, dolayısıyla alacakları bir galibiyetin birkaç rakibin üzerine çıkartacağını söyledi.

Özdilek, şöyle devam etti:

“Onun için biz kendi penceremizden baktığımız zaman biz doğru analizleri ve buna uygun çalışmaları yaptık. Bunu Cumartesi günü sahada uygulayacağız. Zaman zaman oyun içerisinde gel-gitler olabilir. Burada önemli olan taraftarın takımına 90 dakika boyunca destek olması. O desteğin neticesinde de istediğimizi alacağımızı düşünüyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.