Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: “Salzburg karşısında kazanabilecek gücümüz var”

Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: “Salzburg karşısında kazanabilecek gücümüz var”
Maçın oynanacağı Stadion Salzburg’da düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Mehmet Özdilek, “Gruptaki pozisyonumuz açısından Salzburg maçının önemini biliyoruz” dedi.

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 4. hafta maçında bugün Avusturya’nın Salzburg takımına konuk olacak Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bir basın toplantısı düzenledi.

Maçın oynanacağı Stadion Salzburg’da düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Mehmet Özdilek, “Gruptaki pozisyonumuz açısından Salzburg maçının önemini biliyoruz” dedi.

Özdilek, “Beş gündür takımın başındayım. Kısa bir süre olmasına rağmen takımımla ve oyuncularımla çok mesafe kat ettiğime inanıyorum. Son oynadığımız Osmanlıspor maçını kazanarak o galibiyetin verdiği moralle buraya geldik. Moral açısından ve oyuncularımın öz güvenlerini yeniden kazanmaları adına çok büyük bir adım attık” diye konuştu.

“UEFA Avrupa Ligi, oyuncu, camia ve ülke futbolu adına çok önemli”

“Tabii ki UEFA Avrupa Ligi, oyuncu, camia ve ülke futbolu adına çok önemli” diyen Özdilek,  şöyle konuştu:

“Grubumuzdaki takımlar içerisinde ve pozisyonumuz icabı yarınki oynayacağımız müsabaka bir sonraki maçta iç sahada oynayacağımız Marsilya maçının önemini bir kat yukarı çıkaracak ya da gruptaki pozisyonumuzu zora sokacak. Dolayısıyla burada alacağımız puan veya puanlar bir sonraki maçı daha kıymetli ve değerli hale getirecek. İlk maçta sahamızda Salzburg’a kaybetmek bizim için bir dezavantaja neden oldu. Şimdi bunu pozitife çevirmek bizim elimizde. Salzburg karşısında kazanabilecek gücümüz var.”

“Kazanma odaklı olacağız ve bunun için tüm mücadeleyi sahada vereceğiz”

Avrupa kupalarında 10.müsabakaya çıktıklarını ancak bu tecrübeyi yavaş yavaş edinen bir takım görüntülerinin bulunduğunu anlatan Özdilek, şunları kaydetti:

“Rakibimiz tam tersi 2005 yılından beri liginde ya şampiyon olmuş ya da 2.bitirmiş bununla beraber Şampiyonlar Ligi ve UEFA ligi çok tecrübesi olan bir takım. Tabiki başarıda istikrar çok önemli. Biz de istikrarlı bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Ben oyuncu arkadaşlarıma güveniyorum. Biz de ülkemizi böyle önemli turnuvalarda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Rakibimizin gücünü ve etkinliğini biliyoruz. Bunlara karşı önlemlerimizi alacağız. Yarın sahada kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Tabi ki kazanma odaklı olacağız ve bunun için tüm mücadeleyi sahada vereceğiz…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.