Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: “Zihinsel yorgunluklarını attılar"

Konyaspor Teknik Direktörü Özdilek: “Zihinsel yorgunluklarını attılar"
Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek: “Oyuncularımın bu dönemde maksimumlarını sahada göstereceklerine inanıyorum. Bir kere zihinsel yorgunluklarını attılar. Yani işlerini yaparken çok keyif alıyorlar. Gelişleri, maçlardaki istekleri ve coşkuları bunu yansıtıyor zaten”

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Sezon devam ederken transferleri yapılmış ve kadrosu oluşturulmuş bir takımın başına gelmek sizin için nasıl bir dezavantaj oluşturuyor” şeklinde gazetecilerin sorusunu “Genelde bu süreçleri çok yaşadığım için bu konuda çok tecrübeliyim” diye yanıtladı.

“Tabi ki sezon başında takımla başlamak, oyuncu profilini hocanın kendi tercih etmesi çok daha anlamlı ve kolay oluyor” diyen Özdilek, şunları kaydetti:

“Ama buraya gelirken de bu sorunları bilerek geldim. Devre arasına kadar bu ekibin içerisine oyuncu katamayacağımızın farkındayız. Elimizdeki oyuncu profilini en sağlıklı şekilde kullanarak, saha içerisinde hepsinden yararlanmaya çalıştım ki 3 haftalık periyotta bence oyuncuların reaksiyonları çok anlamlıydı. Ve geri bildirimleri çok sağlıklı oldu. Belki bir önceki süreçte yararlanamadığımız oyunculardan bundan sonrasında yararlanacağımızı göreceksiniz.”

Teknik adam Özdilek, şöyle devam etti:

“Bunların performansının 2-3 tık üzerine çıktığını sahadaki performansla bence herkes görecektir. Dolayısıyla şu anda yapabileceğimiz tek şey; elimizdeki mevcut oyuncu grubunu en sağlıklı şekilde devre arasına kadar oynayacağımız maçlara hazırlamak. Oyuncularımın bu dönemde maksimumlarını sahada göstereceklerine inanıyorum. Bir kere zihinsel yorgunluklarını attılar. Yani işlerini yaparken çok keyif alıyorlar. Gelişleri, maçlardaki istekleri ve coşkuları bunu yansıtıyor zaten. Bizim açımızdan en önemli şey bunları biraz daha skorla birleştirmek olacak.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.