Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic Tarihe Geçti!

Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic Tarihe Geçti!
Konyaspor ile Süper Lig’de çıktığı 5 maçta da galip gelemeyen ve tek puanını golsüz beraberlikle Giresunspor karşısında alan Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Süper Lig tarihinde ilk 5 maçta gol sevinci yaşayamayan ilk yabancı teknik direktör oldu.

Konyaspor'da, beklenmedik bir şekilde İlhan Palut ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic, Süper Lig tarihine geçti. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Aleksandar Stanojevic yönetiminde Süper Lig’de çıktığı 5 maçta da kazanamadı. Anadolu Kartalı, bu süreçte 8 gol yerken, hiç gol atamadı ve sadece hanesine 1 puan yazdırdı. Sırp teknik adam, Süper Lig tarihinde görev yaptığı ilk 5 maçta gol sevinci yaşayamayan ilk yabancı teknik direktör oldu ve tarihe geçti. Konyaspor, bu süreçte Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor ve Fenerbahçe’ye gol atamadan mağlup oldu. Son olarak evinde oynadığı maçta Giresunspor ile golsüz berabere kaldı.

Konyaspor, Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde tek gol sevincini ise Gaziantep FK ile oynadığı Türkiye Kupası maçında yaşadı. Yeşil-beyazlılarda, Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic’in geleceği tartışılırken, bu hafta içinde yönetimin teknik direktör değişikliği yapabileceği konuşulmaya başlandı. Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 5 Süper Lig maçında da gol atamamasıyla ilgili yorumda bulundu. Stanojevic konuyla ilgili şöyle konuştu. “Evimizde oynadığımız son maça kıyasla çok daha iyiydik. Ancak bir özgüven eksikliği halen vardı ve maça şüpheyle başladık. Çok fazla anormal bir durumla karşı karşıyayız. Diouf aramızda yoktu ve değişiklik sağlayamadık. Kesinlikle şans yanımızda değildi. Şutlarımız vardı ancak çizgiyi geçmemesi çok üzücü. Hem şanssızlık, hem de anormal durumların bir araya gelmesi”.

“5 maçta gol atamadıktan sonra bunlar benim sorumluluğu ve ben de bu sorumluluğu üstleneceğim. Muric ve Muhammet’in şutlarından biri çizgiyi geçse farklı bir durumla konuşuyor olacaktık. Yeni oyuncularla yeni süreçlerimiz olacak. Birbirimizi tanıma ve adapte olma şansımız artacak”. Stanojevic, bir önceki teknik direktör İlhan Palut ile kıyaslanmasını anlayabildiğini ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı. “Geçen sezonki durumu ve pozisyonu göz önüne aldığımızda herkes için zorlu bir dönem. Ancak Konyaspor’a geldiğim için asla pişman değilim. Önceki teknik direktörün performansıyla ilgili de bir karşılaşma var. Taraftarlarımız belki daha iyi olmasa bile eşit ve dengede bir beklentileri vardı. Avrupa’da birçok şampiyonluğum var. Benim için de kolay olmadığını itiraf etmeliyim. Fakat mücadeleye devam etmek istiyorum çünkü her şeyden memnunum ve hiçbir şeyden pişman değilim. Şu an durumuzla ilgili hiçbir şekilde mutlu değilim ve asla kendimi huzurlu hissetmiyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.