Konyaspor Transferde ‘Bir Taşla İki Kuş Vuracak’

Konyaspor Transferde ‘Bir Taşla İki Kuş Vuracak’
Süper Lig’de ilk yarının tamamlanmasının ardından gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Diğer ekiplerde olduğu gibi Konyaspor’da da kadroya yapılacak takviyeler masaya yatırılacak. Palut: “Hem kanatta hem de forvette oynayabilecek bir oyuncu arıyoruz. Kanat forvet tarzında. Her ikisini de oynayabilirse bir taşla iki kuş vuracağız"

Süper Lig’de ilk yarının tamamlanmasının ardından gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Diğer ekiplerde olduğu gibi Konyaspor’da da kadroya yapılacak takviyeler masaya yatırılacak.

SÜPER Lig’de ilk yarının tamamlanmasının ardından gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Diğer ekiplerde olduğu gibi Konyaspor’da da kadroya yapılacak takviyeler masaya yatırılacak. Yeşil-beyazlılarda bugün oynanacak kupa maçının ardından kolların sıvanması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Teknik Direktör İlhan Palut ile bir araya gelecek yeşil-beyazlı yönetimin, eksik mevkilere düşünülen oyuncular hakkında son kararı alacağı kaydedildi. Yönetimin en az 1-2 transfer yapması beklenirken, mevkilerin forvet ve kanat olacağı ifade edildi.

Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör İlhan Palut, Serdar Gürler’in yokluğunu hissettiklerini belirterek, “Hem kanatta hem de forvette oynayabilecek bir oyuncu arıyoruz. Kanat forvet tarzında. Her ikisini de oynayabilirse bir taşla iki kuş vuracağız" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.