Konyaspor Üç Büyükleri (!) Solladı

Konyaspor Üç Büyükleri (!) Solladı
Süper Lig'de ilk yarıyı 39 puanla ikinci sırada tamamlayan Konyaspor, ilk devre itibariyle performans primlerinden 73.5 milyon TL’yi kasasına koydu. Trabzonspor 79 milyon TL ile ilk sırada yer alırken, Başakşehir ise 66.9 milyon ile Konya temsilcisini takip etti.

SÜPER Lig'de ilk yarıyı 39 puanla ikinci sırada tamamlayan Konyaspor, ilk devre itibariyle performans primlerinden en çok yararlanan takım olarak, 73.5 milyon TL’yi kasasına koydu. Yeşil-beyazlı temsilci, primlerden de en çok faydalanan kulüpler arasında ikinci sırada yer aldı.

Süper Lig’deki 20 takımın da 36 milyon TL ayak bastı parası aldığı sezonda, galibiyet primi 2.7 milyon TL, beraberlik ise 1.3 milyon TL olarak belirlenirken, 79 milyon TL kazanan Trabzonspor’dan sonra kasasına en çok para koyan ekip Konyaspor oldu. 36 milyon TL’lik ayak bastı parasının yanı sıra, 11 galibiyetten 29.7 milyon, 6 beraberlikten ise 7.8 milyon TL gelir elde eden Anadolu Kartalı, ilk yarı sonunda kasasına tam 73.5 milyon TL koydu.

Yeşil-beyazlı temsilci 66.9 milyon TL ile Başakşehir takip ediyor. Düşme hattını oluşturan ekiplerden Yeni Malatyaspor 50.7 milyon, Göztepe ve Kasımpaşa 51.9 milyon ve Çaykur Rizespor 52.1 milyon TL gelir elde ettiler. Bu sezon kötü bir grafik sergileyen ve şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Fenerbahçe 66.8 milyon, Beşiktaş 62.8 milyon ve Galatasaray ise 67.7 milyon TL kazanç elde ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.