Konyaspor Üzerindeki Kara Bulutları Dağıttı!

Konyaspor Üzerindeki Kara Bulutları Dağıttı!
Konyaspor, 28. hafta maçında konuk ettiği Galatasaray’ı ilk 20 dakikada bulduğu gollerle devirerek, 4 maçlık galibiyet özlemine ve kötü seriye son verdi. Yeşil-beyazlılar, bu önemli galibiyetle haftayı 52 puanla ikinci sırada tamamlarken, üzerindeki kara bulutları da dağıttı

Konyaspor, Mart ayına galibiyetle giriş yaptı. Geçtiğimiz Şubat’ta Türkiye Kupası’ndan elenen ve ligde aldığı sonuçlarla taraftarını üzen yeşil-beyazlılar, sahasında konuk ettiği Galatasaray’ı 2-0 gibi net bir skorla devirerek, hem 4 maçlık galibiyet özlemine son verdi, hem de ikincilik yarışında çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Anadolu Kartalı, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 28. haftasında Galatasaray’ı konuk etti. Medaş Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan mücadelede 25 bin dolaylarında taraftar stadyumda yer aldı. Yeşil-beyazlı ekip, mücadeleye taraftarının desteğiyle muhteşem başladı. Konyaspor, 8. dakikada Ahmed Hassan’ın kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti.

İyi futbol sergileyen yeşil-beyazlı ekip, Rahmanovic’in kafa vuruşu ile farkı ikiye çıkardı. İlk yarıda rakibini sahadan silen Anadolu Kartalı, soyunma odasına moralli girdi. Konyaspor, ikinci yarıda sakin kalarak kontrollü bir oyun sergiledi. Yeşil-beyazlılar, hızlı ataklarla farkı artıracak net pozisyonlara da girdi. Konuk takımın şutlarında ise kaleci İbrahim Sehic, kalesinde devleşti. Skoru korumayı başaran yeşil-beyazlı ekip, maçtan 2-0 galip ayrıldı. 4 maç sonra kazanan Anadolu Kartalı, puanını 52’ye çıkardı ve ikincilik koltuğunu sağlama aldı. Karşılaşmanın son düdüğünün ardından stadyum karnaval alanına döndü. Oyuncular ve taraftarlar, galibiyeti coşku ile kutladı. Zorlu bir fikstürün içinde olan ve üst üste 2 deplasmana çıkacak Konyaspor, Galatasaray karşısında aldığı galibiyetle morallendi. Önümüzdeki hafta Kayserispor, bir sonraki hafta ise Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak temsilcimizde, parola bu iki maçı da kazanarak bir galibiyet serisi yakalamak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.