Konyaspor ve Rakibi Gaziantep FK Farkı!

Konyaspor ve Rakibi Gaziantep FK Farkı!
Konyaspor’da zorlu Gaziantep maçının hazırlıkları sürüyor. Maç öncesinde yeşil-beyazlılar iç sahadaki başarılı grafiğiyle, Gaziantep ise deplasmandaki kötü performansla dikkat çekiyor. Konyaspor evinde 1 kez kaybederken, Gaziantep ise dış sahada tek galibiyet alabildi

Konyaspor, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 33. hafta maçında sahasında oynayacağı Gaziantep FK maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, önceki gün taktik antrenmanı gerçekleştirirken, dünü de tek idmanla değerlendirdi. Anadolu Kartalı’nda hazırlıklar bugün yapılacak antrenmanla devam etti. Yeşil-beyazlılar, cumartesi günkü idmanın ardından da çalışmalarına nokta koyacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde iç saha maçlarında puan kaybetmeyen yeşil-beyazlılar, Avrupa kupalarında boy göstermek için kalan maçlardan maksimum puanla ayrılmak istiyor. Ligde ikinci sıradaki Fenerbahçe ile arasında 1 puanlık fark bulunan Konyaspor, oynayacağı müsabakalarda seri yakalayarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Yeşil-beyazlılar, ligi ikinci sırada tamamlarsa Şampiyonlar Ligi, üçüncü veya dördüncü sırada bitirirse ön elemeyle Konferans Ligi’nin yolunu tutacak.

KONYASPOR ile Gaziantep Futbol Kulübü bu sezon iç saha ve deplasmanda gösterdikleri performanslarla dikkat çekiyor. Zorlu mücadele öncesinde yeşil-beyazlıların iç sahadaki olumlu, kırmızı-siyahlıların ise deplasmandaki başarısız performansı ön plana çıkıyor. Medaş Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak mücadeleye ev sahipliği yapacak Konyaspor, Süper Lig'de bu sezon kazandığı puanların büyük bölümünü taraftarları önünde elde etti. Konuk Gaziantep FK ise ligde puanların çoğunu misafir olduğu karşılaşmalarda kaybetti. Tarihinin en iyi sezonunu yaşayan ve Şampiyonlar Ligi’ni hedefleyen Konyaspor, seyircisi önünde başarılı sonuçlar aldı.

KONYASPOR, iç sahada bugüne kadar 16 karşılaşmaya çıktı. Söz konusu müsabakalardan 1’ni kaybeden, 4'ünde de berabere kalan yeşil-beyazlı temsilcimiz, 11 karşılaşmayı kazandı ve 37 puanı hanesine yazdırdı. Anadolu Kartalı, söz konusu mücadelelerde rakip filelere 28 gol atarken, kalesinde ise 11 gole engel olamadı. Bu sezon sahasında 1 mağlubiyet yaşayan Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda ise çok kötü bir performans ortaya koydu. Kırmızı-siyahlılar, ligde misafir olduğu 16 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. Söz konusu süreçte 3 beraberlik yaşayan Gaziantep FK, 12 kez de rakiplerine yenildi ve deplasmanda 16 maçta sadece 6 puan toplayabildi. Gaziantep FK bahsi geçen karşılaşmalarda rakip fileleri 10 kez havalandırırken, kalesinde 29 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.