Yeni Adıyla ‘TÜMOSAN Konyaspor’ İlk Antrenmanını Yaptı

Yeni Adıyla ‘TÜMOSAN Konyaspor’ İlk Antrenmanını Yaptı
Konyaspor, isim sponsoru TÜMOSAN’la anlaşmaya varmasının ardından yeni adıyla ilk antrenmanını yaptı.

2023-24 Sezonu hazırlıklarının birinci etabını Konya’da sürdüren Konyaspor, isim sponsoru TÜMOSAN’la anlaşmaya varmasının ardından yeni adıyla ilk antrenmanını yaptı.

TÜMOSAN Konyaspor, Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde günün ilk çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Antrenmanda; Hüseyin Biber, Ahmet Karademir, Yaşar Kavas, İzzet Karaboğa, Erkan Sasa, Hüseyin Mert Uyanıker, Fatih Mankır, Çağdaş Şendur ve Ataberk Karababa yer aldı.

Genç futbolcular ile yapılan özel antrenman, ısınma çalışmalarıyla başladı. 5’e 2 pas oyunu ile devam eden antrenman çift kale maç ile sona erdi.

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenman ise ısınma ile başladı.

İzinli futbolcularımız ile Kosta Rika Milli Takımında yer alan Francisco Calvo antrenmana katılmazken, izinden dönen Ahmet Oğuz ve Bruno Paz ile genç futbolcularımızdan; Adem Eren Kabak, Nafican Yardımcı, Hüseyin Biber, Ahmet Karademir, Yaşar Kavas, İzzet Karaboğa, Erkan Sasa, Hüseyin Mert Uyanıker, Çağdaş Şendur, Ataberk Karababa ve Veysi Karaduman idmanda yer aldı.

Yeşil-beyazlılar, topa hakim olma çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Futbolcular antrenmanı koşu ile sonlandırdı.

TÜMOSAN Konyaspor, 6 Temmuz Perşembe günü saat 19.00'da yapacağı antrenmanın ilk bölümü basına açık olacak.

Konyaspor ilk etap çalışmalarını 8 Temmuz’da tamamlayacak ve bir gün izin yapacak. Yeşil-beyazlılar ardından da 10 Temmuz’da Erzurum’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Konya temsilcisi, 22 Temmuz Cumartesi gününe kadar hazırlıklarını Erzurum'da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde sürdürecek.

(Spor Servisi / Haber Kent)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.