Konyaspor Yeni Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic Takımın Başında

Konyaspor Yeni Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic Takımın Başında
Konyaspor’un sezon sonuna kadar anlaştığı Teknik Direktör Fahrudin Omerovic takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Tümosan Konyaspor’un sezon sonuna kadar anlaştığı Teknik Direktör Fahrudin Omerovic takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza töreninin ardından yeni teknik direktör Fahrudin Omerovic, Kayacık Tesisleri’nde takımın başında ilk antrenmanına çıktı.

Ayrıca Fahrudin Omerovic, yeşil-beyazlı takımın üçüncü Bosna Hersekli teknik direktörü oldu. Anadolu Kartalı'nın 101 yıllık kulüp tarihinde daha önce Bosnalı Nenad Bijedic ve Saffet Susic görev yapmıştı. 13 Nisan 2000 tarihinde yeşil-beyazlı takımın başına geçen Bijedic, 19 maçta görev aldı ve 13 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Bijedic, 27 Ekim'de görevi bıraktı ve Bursaspor ile anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlı ekibin bir diğer Boşnak hocası Saffet Susic ise 2004-2005 sezonunda Konyaspor'un başında 30 maçta görev aldı. Deneyimli çalıştırıcı, 12 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 beraberlik sonucu 1.47 maç başı puan ortalaması yakaladı. Kartal’ın yeni teknik patronu Omerovic, yeşil-beyazlı takımın başında ilk idmanına çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.