Konyaspor Yeni Teknik Direktörü Stanojevic’le Düşüşte!

Konyaspor Yeni Teknik Direktörü Stanojevic’le Düşüşte!
Aleksandar Stanojevic, yeni takımı Konyaspor’un başında çıktığı 4 maçı da kaybetti

Aleksandar Stanojevic, yeni takımı Konyaspor’un başında çıktığı 4 maçı da kaybetti

Konyaspor Yönetimi’nin Beşiktaş yenilgisi sonrası şok bir şekilde ayrılma kararı verdiği İlhan Palut’tan sonra takımın başına getirdiği yeni teknik direktör Aleksandar Stanojevic’le çıktığı 4 maçı da kaybetti.

Stanojevic, yeni takımın başında çıktığı 4 maçı da kaybetti

Böylece Konyaspor, yeni teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile çıktığı Süper Lig’de Konyaspor-Ankaragücü (0-1), Başakşehir –Konyaspor (2-0), Konyaspor –İstanbulspor (0-1) karşılaşmalarının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda da Gaziantep FK-Konyaspor (1-1) Penaltılar sonucu yenildi.

Stanojevic: "Takımın Oyuncu Takviyesine İhtiyacı Var"

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında evinde ağırladığı İstanbulspor'a 1-0 yenilmesinin ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Stanojevic, alınan kötü sonuçlardan dolayı bütün sorumluluğun kendine ait olduğunu dile getirerek, takımın oyuncu takviyesine ihtiyacı olduğunu belirtti.

Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, İstanbulspor karşısında iyi performans sergilemediklerini anlatarak, “İlk yarıya bakacak olursak, oyun hakimiyeti bizdeydi. Birçok gol pozisyonu yakaladık ama maalesef bu pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Daha sonra yediğimiz bir golden sonra takım biraz daha stres altına girdi. Şanssız bir gol yedik. Oyuna Uche'yi soktuk ama yine de golü yedikten sonra istediğimiz pozisyonlarda, istediğimiz sonuçları alamadık'' diye konuştu.

Takımın başına geldiğinden bu yana çıktığı 3 maçta da puan alamadığı yönündeki soruya ise Stanojevic, ''Hiç böyle bir durum yaşamadım. Özellikle sezon ortasında geldiğimde. Tabii ki de burada hoca olan benim bütün sorumluluk bana ait. Bu takımın oyuncu takviyesine ihtiyacı var. Eğer olumlu olarak bir şeyleri değiştirmek istiyorsak'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.