Konyaspor yönetiminden taraftara çağrı

Konyaspor yönetiminden taraftara çağrı
Konyaspor Yönetimi, Yeşil Beyazlı taraftarı Bursaspor maçına davet ederek, “Bursaspor maçını taraftarımızın kazanacağı bir maç olarak görüyoruz” çağrısında bulundu.

Atiker Konyaspor Yönetim Kurulu Üyelerinden Taraftar Sorumlusu Prof. Dr. Hakan Salim Çağlayan ile Ercan Yılmaz bir açıklama yaparak Yeşil Beyazlı taraftarı Bursaspor maçına davet etti.

Çağlayan “Atiker Konyaspor’umuz, Pazar günü bu sezonun en önemli karşılaşmalardan birine çıkacak. Evimizde üst üste oynayacağımız iki müsabakadan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Ancak bunun için her zaman olduğu gibi büyük Konyaspor taraftarının desteğine ihtiyacımız olacak” diye konuştu.

Bazı maçların taraftarın desteğiyle kazanılacağına işaret eden Çağlayan, şunları kaydetti:

“Hatta taraftar tek başına alır götürür. Bursaspor maçını taraftarımızın kazanacağı bir maç olarak görüyoruz.  Eksiklerimize rağmen takımımıza teknik heyetimize ve futbolcularımıza inanıyoruz. Pazar günü büyük küçük demeden bütün Konyalıları Büyükşehir Belediye stadyumuna bekliyoruz. Bütün Konya el ele takımımıza destek olup karşılaşmadan üç puanla ayrılmak için bütün tribünlerin dolmasını istiyoruz. Gün tek vücut tek nefes tek bilek olma günüdür.”

Yılmaz ise yönetimin, takımın hazır olduğunu ve bu önemli karşılaşma için büyük Konyaspor taraftarını stadyuma beklediklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.