Konyaspor Zirve Aşkına

Konyaspor Zirve Aşkına
Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Konyaspor, bugün Galatasaray’a konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Maçta Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Temsilcimiz zorlu deplasmandan iyi bir skorla dönerek zirvedeki yerini korumak istiyor.

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Konyaspor, 7. hafta mücadelesinde bugün Galatasaray’a konuk olacak. Nef Stadı'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak. Müsabakada Kayseri bölgesi hakemi Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Volkan Ahmet Narinç ve Hakan Yemişken yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Konyaspor’da sakatlığı geçen henüz tam olarak hazır olmayan Oğulcan Ülgün dışında eksik yok. Sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Michalak ise kendisini iyi hissetmesi halinde maç kadrosunda yer alabilecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz dün öğle saatlerinde yaptığı taktik idmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve özel uçakla İstanbul’a giderek kampa girdi.

SÜPER LİG’DE çıktığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Konyaspor, 14 puanla namağlup liderlik koltuğunda oturuyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, yaptığı 6 maçta da kalesini gole kapatarak önemli bir savunma performansı sergiledi. Kadrosunu yenileyen ve son haftalarda çıkış yakalayan Galatasaray ise bugüne kadar oynadığı 6 maçta; 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı. İlk 6 haftada 13 puan toplayan Galatasaray, averajla beşinci sırada bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekip, Konyaspor mücadelesine tam kadro olarak çıkacak.

SARI-KIRMIZILI futbolcu Fredrik Midtsjö'nün sakatlığının geçmesi, Abdülkerim Bardakcı'nın da cezasını tamamlamasıyla Galatasaray'da eksik oyuncu kalmadı. Şu anda 16 yabancı oyuncusu bulunan sarı-kırmızılar, statü gereği 2 yabancı oyuncusunu maç kadrosuna alamayacak. Konyaspor zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Ayrıca kritik mücadelenin biletleri tükendi. 52 bin seyirci kapasiteli statta karşılaşma kapalı gişe olarak oynanacak. Konyasporlu taraftarlar da karşılaşma için organizasyon düzenleyecek. Konyasporlu taraftarlara yaklaşık 2 bin 430 kişilik kontenjan ayrılırken, dün itibariyle 300’ün üzerinde biletin satın alındığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.