Konyaspor Zirve Takibini Sürdürmek İstiyor

Konyaspor Zirve Takibini Sürdürmek İstiyor
Süper Lig’de başarılı bir ilk yarı geçiren ve 2021 yılını mutlu noktalayan Konyaspor, ikinci devrenin ilk haftasında yarın sahasında Sivasspor ile karşılaşacak. Maç 13.30’da başlayacak. Temsilcimiz, 2022’nin ilk resmi maçını kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor

SÜPER Lig’de başarılı bir ilk yarı geçiren ve 2021 yılını mutlu şekilde noktalayan İttifak Holding Konyaspor, ikinci devrenin ilk haftasında yarın sahasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılığını Alpaslan Dedeş ve Tarık Ongun yapacak. Konyaspor bugün yapacağı taktik antrenmanıyla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, hedef galibiyet olarak belirlendi. İlk yarıda topladığı 39 puanla tarihinin en iyi dönemine imza atan Anadolu Kartalı, yarınki maçtan da iyi bir skorla ayrılarak hem evindeki yenilmezlik serisini 17’ye çıkarmak, hem de 2022’nin ilk resmi maçından galibiyetle ayrılmayı amaçlıyor.

KONYASPOR’da, yarın oynanacak maç öncesinde ise çok sayıda futbolcunun sarı kart sınırında olması teknik heyeti düşündürüyor. Anadolu Kartalı’nda kaleci İbrahim Sehic, Nejc Skubic, Amir Hadziahmetovic, Amar Rahmanovic, Zymer Bytyqi ve Sokol Cikalleshi kart cezası sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, Sivasspor mücadelesinde sarı kart görmesi halinde Süper Lig’in 20. haftasında 15 Ocak Cumartesi günü deplasmanda oynanacak kritik Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek. Yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü İlhan Palut, bu futbolcuları uyararak, dikkatli olmalarını istedi. Öte yandan Süper Lig’de oynadığı son 4 maçını kazanan Konyaspor, taraftarı önünde Sivasspor’u da devirmesi halinde, kulüp tarihinde ilk kez üst üste 5 maçlık galibiyet serisine imza atacak.

100. YILINDA müthiş bir çıkış yakalayan ve istatistikleri alt üst eden Konyaspor, teknik patron İlhan Palut yönetiminde sezonun ilk yarısında aldığı 39 puanla tarihinin en çok puan topladığı ilk devreyi geride bırakırken, sahasında da başarılı bir grafik sergiledi. Sahasında toplamda 16 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Anadolu Kartalı, bu alanda da tarihinin en iyi ikinci serisine imza attı. En son geçtiğimiz sezon Mart ayında evinde Fenerbahçe’ye 3-0 yenilen yeşil-beyazlılar, bu maçın ardından sahasında oynadığı 16 karşılaşmada 9 galibiyet ve 7 beraberlik elde etti. Anadolu Kartalı evinde 3 maç daha kaybetmez ise bu alanda kulüp tarihinin rekorunu kırarak yeni bir başarıya imza atacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.