Konyaspor Zirve Yürüyüşünü Sürdürmek İstiyor!

Konyaspor Zirve Yürüyüşünü Sürdürmek İstiyor!
Konyaspor, Süper Lig’in 17. haftasında bugün sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen maçı Arda Kardeşler yönetecek

KONYASPOR, Süper Lig’in 17. haftasında bugün sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen maçı Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılığını Esat Sancaktar ve Deniz Caner Özaral yapacak.

Konyaspor dün öğle saatlerinde kar yağışı altında gerçekleştirdiği taktik antrenmanıyla hazırlıklarını tamamladı ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Tedavisi süren Oğulcan Ülgün dışında eksik oyuncusu bulunmayan Konyaspor, sahasında kazanarak çıkışını sürdürmek amacında. Ligde 30 puanla ikinci sırada bulunan yeşil-beyazlı temsilcimiz, puanını 33’e çıkarmak ve zirve yürüyüşünü sürdürmek hedefinde.

BUGÜN aynı saatte oynanacak Trabzonspor-Hatayspor maçı da Konyaspor’un durumunu yakından ilgilendirecek.

Öte yandan tüm kampanya ve çağrılara karşın henüz maça beklenen ilginin olmadığı belirtildi. Maçın cumartesi günü olması ve soğuk havanın da etkisiyle 20 bin rakamının aşılmasının zor olduğu kaydedildi. Şu ana kadar kombinelerle beraber yaklaşık 13 bin bilet satışı oldu. Maça kadar sayının 15 bini geçmesi bekleniyor.

Öte yandan bugün oynanacak maçta gözler Konyaspor’un başarılı ismi Serdar Gürler’de olacak. Tecrübeli futbolcu yeşil-beyazlı takımı, Antalyaspor maçında zafere götürecek planın merkezinde yer alacak. 30 yaşındaki futbolcu, sergilediği futbol ile tüm dikkatleri üzerine çekerken kırmızı-beyazlı ekibe karşı kilidi açacak anahtar oyuncu rolünü üstlenecek. Serdar Gürler yapacağı asistlerle hem hücum oyuncularının etkili olmalarına katkıda bulunacak, hem de gol arayacak.

 

SERDAR Gürler, sezon başından bu yana sergilediği başarılı performansla Konyaspor’un değişmez isimleri arasına girdi. Bu sezon Süper Lig maçlarında 4 gol ve 5 asistlik katkı sağlayan yıldız oyuncu, başarılı pasları ile de dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük maçında 2 gol atan Serdar Gürler, Antalyaspor maçında da fileleri havalandırarak başarılı performansını sürdürmek istiyor. Rakip Antalyaspor ise karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak dün Konya’ya geldi. Güney ekibinde Crivelli, Ufuk Akyol, Hakan Özmert, Harun Alpsoy ve Doğukan Nelik sakatlıklarından dolayı, Fredy ise kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlığı düzelen Wright’ın ise ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.